E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

Johnson 40ks VOJNI

(1/11) > >>

ALBATROS:
Koja su vam iskustva?

zorter:
 :stop: :nono:
Na vojnom aluminijumskom camcu mnogo trosi goriva za danasnje uslove.Ima snage da ga izglisira ali i po "solo" voznji ipak je to mnogo.Nisam ga imao ali sam ga vozio i posto se druzim sa vojnicima iz pontonjerije vise im se svidja tomos 18 bar za taj njihov camac.Ako te zanima mogu da ih pitam detaljnije ali ovo su njihove price iz iskustva.Doduse oni voze po Savi a ona je ipak mirna reka.Ne znam kakva su iskustva onih sa jacih i brzih reka. Mozda je u pitanju samo konstrukcija camca.Pogledaj malo i oglase pa uporedi cene, pa ces videti kliko ih korisnici uvazavaju.Pozzzzzz
 :pioneer:

Kapetan:

--- Citat: zorter  17, 02, 2009, 20:50:34 posle podne ---... posto se druzim sa vojnicima iz pontonjerije vise im se svidja tomos 18 bar za taj njihov camac.Ako te zanima mogu da ih pitam detaljnije ....

--- Kraj citata ---

mali offtopic, svojevremeno je vojska prodavala camce , gumenjake korita... ima li toga jos ???

zorter:
Tesko.Uglavnom se vracaju u Bgd u centralni magacin pa oni prodaju po otpadima.Najcesce ih ima na jednom privatnom otpadu u Beocinu.Ako te zanima naci cu broj.

Kapetan:

--- Citat: zorter  17, 02, 2009, 22:10:59 posle podne ---Tesko.Uglavnom se vracaju u Bgd u centralni magacin pa oni prodaju po otpadima.Najcesce ih ima na jednom privatnom otpadu u Beocinu.Ako te zanima naci cu broj.

--- Kraj citata ---

aj baci broj da vidim sta ima ... nadje se tu ponesto zanimljivo... a kako kupiti u tom centralnom magacinu ne verujem da vojska ode na otpad i nudi ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju