E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaća proizvodnja--Kalmar nautika , Titel

<< < (9/11) > >>

IKA:
Maverik ,razmisli malo.Koliko ljudi je potrebno da se takav brod završi za tih 56 dana.Radni dani su trajali i 14-16 sati.Pitaj doktore kolika bi im plata bila kada bi radili dnevno po 14 sati sedam dana u sedmici.
u tih 10 000 računaj i sve troškove amortizaciju alata struja.....
onaj koji je platio njemu nije mnogo obzirom da ga je do ove faze brod izašao oko 20000

maverick:
da je lijep jeste...ali mi se kao laiku ucinilo puno za ruke ali znam da sigurno ima puno posla

deda:

--- Citat: maverick  20, 11, 2011, 22:41:11 posle podne ---da je lijep jeste...ali mi se kao laiku ucinilo puno za ruke ali znam da sigurno ima puno posla

--- Kraj citata ---

Ma Maverick opusteno!Meni je isto to mnogo ali je tako kako je!!Dobar rad i dobra cene!

igorbos:
Ima jedan Kalmarov ovde u Brckom na prodaju.Mislim da je 9-10 metara.Ima sve papire cak i atest od jugo registra.Registrovan je ovde.Ima stabilni motor mislim da je Kubota u pitanju.Sredjen je.Vrlo,vrlo rijetko plovi ali se redovno i pazljivo odrzava.Cijena mu je 15 000 eura.

Kapetan:
odlicno izgleda  :good:

a i svidja mi se ovo resenje za krmu skoro sam ga nekome pominjao i nisam mogao da objasnim coveku

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju