E, ovako treba... > Elektrika
Solarni paneli
zankiki:
Uf... uvek me zbune kune... To dođe oko 100e?
maverick:
da..i jos neki euro dostava...e sad ja nisam pametan...jeli to dovoljno kvalitetno da bude na krovu camca kojim vozis 40-50 km na sat
Kapetan:
--- Citat: maverick 27, 02, 2014, 13:20:08 posle podne ---da..i jos neki euro dostava...e sad ja nisam pametan...jeli to dovoljno kvalitetno da bude na krovu camca kojim vozis 40-50 km na sat
--- Kraj citata ---
ako mislis da li ce mu biti nesto ? naravno da nece... zimus je kosava tukla oko 130km/sat ... paneli nisu ni osetili ... samo ih dobro ucvrsti i smanji vibracije i to je to ...
zankiki:
Molim te samo da objasniš, ali onako da svako može da ukapira, koja je razlika izmedju punog i modifikovanog sinusa, i šta to praktično znači u realnom radu, da li neki uređaji mogu imati problem ako nije pun sinus.
Ja imam 200W pretvarač iz Kine, koji je verovatno dno dna, ali na njemu rade punjač za mobilni, laptop i još neke sitnice. Pa me zanima da li je problem da se koriste ovakvi pretvarači, i u čemu su prednosti tih sa punim sinusom.
Hvala.
sale.m79:
Al objasni svaka ti cast. Sad sam u TRILEMI.Dali si auto ili elektro mehanicar ili uzego dundjer.
Ipak ti neznas de boravis ili trenutno trokiras.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju