E, ovako treba... > Elektrika
Solarni paneli
LSI:
--- Citat: Kapetan 14, 05, 2012, 10:48:15 pre podne ---arso evo ti cenovnik kod hrvata
http://solarni-paneli.hr/pdf/cjenik.pdf
cene u srbiju NE SMEJU da budu vise od 10%
--- Kraj citata ---
Napisao mali Perica na tabli i sva deca u razredu se grohotom nasmejala, a neka i pod klupu pala...
zoki novus:
Ja imam da prodam tri panela po 60w pa ako neko hoce da da 150e za komad nek mi se javi....
Kapetan:
--- Citat: LSI 14, 05, 2012, 11:04:39 pre podne ---Napisao mali Perica na tabli i sva deca u razredu se grohotom nasmejala, a neka i pod klupu pala...
--- Kraj citata ---
nazalost slozicu se sa vama, bio sam u kontaktu sa covekom i kad sam sve bacio na papir ispostavilo se da 10% vise opravdava spediciju, marzu i ostalo.. naravno znam da ce nasi da stave mnogo vecu marzu ...
digikv:
Od srede nova kolicina panela (mono i poly) od 45W (85EUR), 50W (95EUR) i 100W (189EUR). Imamo 10kW ovih panela pa navali narode k5
Naravno i panele od 230W i 235W
Kapetan:
--- Citat: LSI 14, 05, 2012, 11:04:39 pre podne ---Napisao mali Perica na tabli i sva deca u razredu se grohotom nasmejala, a neka i pod klupu pala...
--- Kraj citata ---
LSI opet cu se sloziti sa vama .... na kraju cemo ponovo da uvezemo kontigent i ponovo oborimo cenu na trzistu .... stvarno preterase sa cenama ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju