E, ovako treba... > Elektrika

Solarni paneli

<< < (44/161) > >>

LSI:

--- Citat: Kapetan  14, 05, 2012, 10:48:15 pre podne ---arso evo ti cenovnik kod hrvata

http://solarni-paneli.hr/pdf/cjenik.pdf

cene u srbiju NE SMEJU da budu vise od 10%

--- Kraj citata ---

Napisao mali Perica na tabli i sva deca u razredu se grohotom nasmejala, a neka i pod klupu pala...

zoki novus:
Ja imam da prodam tri panela po 60w pa ako neko hoce da da 150e za komad nek mi se javi....

Kapetan:

--- Citat: LSI  14, 05, 2012, 11:04:39 pre podne ---Napisao mali Perica na tabli i sva deca u razredu se grohotom nasmejala, a neka i pod klupu pala...

--- Kraj citata ---

nazalost slozicu se sa vama, bio sam u kontaktu sa covekom i kad sam sve bacio na papir ispostavilo se da 10% vise opravdava spediciju, marzu i ostalo.. naravno znam da ce nasi da stave mnogo vecu marzu ...

digikv:
Od srede nova kolicina panela (mono i poly) od 45W (85EUR), 50W (95EUR) i 100W (189EUR). Imamo 10kW ovih panela pa navali narode  k5
Naravno i panele od 230W i 235W

Kapetan:

--- Citat: LSI  14, 05, 2012, 11:04:39 pre podne ---Napisao mali Perica na tabli i sva deca u razredu se grohotom nasmejala, a neka i pod klupu pala...

--- Kraj citata ---

LSI opet cu se sloziti sa vama .... na kraju cemo ponovo da uvezemo kontigent i ponovo oborimo cenu na trzistu .... stvarno preterase sa cenama ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju