E, ovako treba... > Elektrika
Solarni paneli
Kapetan:
--- Citat: ladjaVlajko 23, 03, 2012, 13:08:58 posle podne ---Ako neko ima stakla, ramova, lemilicu, žice i vremena na pretek, možda bi mogao i da razvije proizvodnju.
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=solar+cell&catId=0&manual=y
Znam barem nekoliko koji će da f85 kad vide cene ...
--- Kraj citata ---
znam ja te cene odavno zato i kazem da cena mono ne sme da predje 1.35 sa pdv-om .... gledajuci koliko se drugi ugradjuju dodje mi da opet sa novusom napravim kombinaciju :)
Kapetan:
e da... aliminijumski profil 6 metara 500 dinara juce sam kupio .. dodas staklo i milina... a lemljenje das klincima da se uce ne mogu nista da zeznu ...
Bane:
Ja sam spremio lemilicu i kalafonijum! Samo mi ono trece fali.
Kapetan:
--- Citat: Bane 23, 03, 2012, 13:47:59 posle podne ---Ja sam spremio lemilicu i kalafonijum! Samo mi ono trece fali.
--- Kraj citata ---
samo da znate da kad sam pre mesec dana uvezeo neke stvari iz kine od momenta placanja do momenta kada sam imao u rukama proizvod je proslo manje od 4 dana .... tako da to i nije nedostizno thumbup
zeljko_pg:
Pozdrav svim forumasima.
Nov sam ovdje i privukla me vasa rasprava o solarnim panelima.
Molio bih odgovor na sljedece pitanje:
da li je moguce da se na postojeci solarni sistem (panel 120 w +regulator pwm 20 A + AGM 120 A), tokom noci, prikljuci agregat od 1Kw koji ima izlaz od 12V/10A i koji bi dopunio akumulator? Da li moze da se iskoristi postojeci regulator kako se akumulator ne bi prepunio?
Ako to moze i ako neko ima strpljenja, molio bih neku semu ili detaljniji opis spajanja.
Hvala!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju