E, ovako treba... > Elektrika

Solarni paneli

<< < (33/161) > >>

Bane:
na koju cenu/w smo dosli?

digikv:

--- Citat: Bane  22, 03, 2012, 17:26:03 posle podne ---na koju cenu/w smo dosli?

--- Kraj citata ---
1.5EUR/W+PDV

HOGAR:
Ko je proizvodjac tih poly,i buducih mono,na proslom sajmu ih je bilo po toj ceni onoliko,mislim kineskih

digikv:

--- Citat: HOGAR  22, 03, 2012, 18:24:44 posle podne ---Ko je proizvodjac tih poly,i buducih mono,na proslom sajmu ih je bilo po toj ceni onoliko,mislim kineskih

--- Kraj citata ---
Ovi poly su "Sole" a mono ce biti kineski "King-PV"

Kapetan:
@dule
ne prodajem vise panele ima tome skoro godinu dana , u septembru se spremam na put za Kinu kod familije , pa ako se novus i ja dogovorimo uvescemo mozda neku manju kolicinu ali ne preko 30kwatta  , stim da bih ovaj put uzeo recimo 2-3kwatta thinfilm panela koji imaju svoju primenu (savitljivi su mogu da se lepe za bokove i slicno)... cekam da nasi pocnu da postuju zakon o odkupu el eergije, ali dok Kori Udovicki ne otvori centralu tesko da ce to krenuti ....

@bane
cena po wattu kada bih ponovo uvozio bi bila oko 1,3 evra sa uracunatim pdv-om za mono, kontroler oko 20 evra za 10 ampera, ako vam treba dacu vam kontakt pa moze i po nabavnoj  sajkaca

@dikikv
reklama je slobodna! otvori temu i napisi cenu i sve ostalo, nemam ja nista protiv da se reklamiras i da radis, samo je suludo pricati da su POLY dobri kada i sam znas istinu inace ne bi sada uvozio i mono panele :)

@HOGAR
svi paneli se rade u KINI , ukoliko pise recimo proizvodnja EU to znaci da su silikonski moduli uvezeni iz kine a sklopljeni recimo u Nemackoj u nekom selu ....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju