E, ovako treba... > Motori i oprema

Magnezijumska anoda

<< < (3/13) > >>

marke:
A posto je i koliko je teska otprilike?

namcor:
sutra ćuje izmeriti malo je skupa mislim daje oko 800din to je baš italianska ,mogu da se nabave naše domaće one su oko 200din  komad ali su malo manje  izmeriću sutra pa ću ti javitii inače su anode za bojlere

marke:

--- Citat: budens72  16, 02, 2009, 22:16:27 posle podne ---koja ide za aluminijumske čamce?  ???

--- Kraj citata ---

Pa nije da znam ali imam vanbrodski motor Yamahu koja je od aluminijuma i ona ima anodu, bas cu da proverim od cega je, cini mi se cink.

marke:

--- Citat: qvin meri  16, 02, 2009, 22:50:55 posle podne ---sutra ćuje izmeriti malo je skupa mislim daje oko 800din to je baš italianska ,mogu da se nabave naše domaće one su oko 200din komadali su malo manje imeriću sutra pa ću ti javitii inače su anode za bojlere

--- Kraj citata ---

Jeftinije su bolje ako je magnezijum radice posao a i domace su "tudje necemo svoje nedamo"(ili nemamo) kako ono bese za vreme Tita...     

namcor:
jesu magnezujmske ali trenutno imam samo 1 kom. sutra ćuje izmeriti težinu i veličinu pa ako ti odgovara ovih dana treba da naručujem robu za prodavnicu pa mogu naručiti koliko ti treba komada

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju