Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Problem prevoza - Novi Sad
Kapetan:
lol :) koja konspirativna akcija :) meni je ladja u okviru gabarita preko svega je 2,4 metra ako se ne varam.. digli smo je na prikolicu i sa ovlascenom slep sluzbom smo je kroz centar grada :)
ovo je slika preko Brankovog mosta
zorter:
Labude ako ima sanse da koristis ovaj nacin prevoza kao kapetan, sve je ok.Ako ladja moze da stane na trajlerku ("labudicu") koju vuce truk ili veliki kamion sanducar a inace se koriste za prevoz bagera, buldozera i sl. slobodno mozes u saobracaj.Ti kamioni imaju ugradjena rotaciona svetla pa ti ne trebaju vozila za "pratnju".Vozila za pratnju ti trebaju samo ako ladja prelazi gabarite prikolice.To ti je nesto ovako:
zorter:
Ili ovako:
zorter:
Duzina ladje za obe ove prikolice nije problem.Samo sirina.Ovo su uglavnom prikolice 12,5m X 2,20m tako da ces ipak morati da obezbedis bar jedno putnicko vozilo sa zutim rotacionim svetlom za pratnju, i ono ide ispred kamiona na nekih 50-tak metara odstojanja.I da znas ako nemas vozilo iza kamiona onda na prikolici kamiona mora biti rotaciono svetlo negde pozadi da bude vidljivo za vozila koja te sustizu.Zelim ti puno uspeha u poduhvatu i sto pre brod u vodu.Pozzzzzzzz :pioneer:
Labud 1258:
Potavicu slike akcije ( nadam se da necemo biti u apsu ) pa da cujemo i vase misljenje i ideje.
Ceo problem je u sirini i u finansijama a moj kum izgleda ima zmiju u dzepu, ubice me kad ovo procita ali bez obzira na sve necemo odustati od sirine i kad budemo radili moju ladju.
:drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju