Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Problem prevoza - Novi Sad
zorter:
Naravno ali ja sam mislio t.j. uzivao i dok je moj (nazalost) bivsi camac sa kabinom bio na suvom (kuci) i dok sam nesto radio na njemu. Nisam hteo ni kafu da pijemu kuci vec na njemu.
Labud 1258:
Znas kako Kapetane , nije to prava zmija vec je to jedna od onih "varijanti", poznata vam je svima ta situacija kad iskrsne neka ladja koja je u nekoj fazi izgradnje a vlasniku se jos zuri da je proda pa onda mi razapeti izmedju zelja i mogucnosti balasiramo na toj tankoj zici...
U takvim situacijama zelje preovladaju ( bar kod nas ), ovu ladju je kum uzeo bez mnogo razmisljanja tako da sada samo sedimo, crtamo i mastamo, dok ne dodje lepse vreme.
Pozzzz
Željoni:
Dali ste se raspitali koliko bi to koštalo sa policijskom pratnjom, da nebi bilo "što neplatiš na mostu platićeš na ćupriji". Sve opcije na astal pa tri puta meri. Sretno.
SALE NB:
Pošto se dobar deo mog ( poslovnog) života bakćem i sa drumskim transportom, ako se odlučiš za legalan vangabaritni transport ( sve sa pratnjom i zastavama :taunt:), znam par firmi koje se bave time, pa ti javi, a ja ću da ispitam cene.
zorter:
Treba pitati ali mislim da bi to bilo jako skupo.Angazovanje najmanje jednog vozila (dva policajca) + nekoliko radnih sati +kilometraza (ili povezivanje patrola sa raznih reona sto izadje na isto) mislim da bi bilo par stotina €.Mozda vise nego prevoz.Moja firma je platila za jednu patrolu na sat vremena radi regulisanja i povremenog zaustavljanja saobracaja na mostu zbog zamene sijalica javne rasvete negde oko 7000 din.Ali nema razloga za to.Onaj ko ima registrovanu "labudicu" ima i ovlascenje za takvu vrstu prevoza samo mora da ispostuje sve mere obezbedjenja koje zakon nalaze.Ne govorim ovo napamet.Ja sam profesionalni vozac a i moja firma cesto prevozi buldozer istom prikolicom, pa znam sta treba.
Pozzz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju