Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Charter-mogućnost kao privredna delatnost
Vladimir:
Mossi samo napred pa se vidimo javi kada sve to krene.
:taunt:
mossi:
--- Citat: Kapetan 23, 03, 2009, 09:58:25 pre podne ---charter je odlican izgovor za moju zenu "moram da napravim novi brod da bih mogao sa njim da zaradjujem" :)
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :lol:
To je i meni žena rekla: To ti je samo izgovor da bi više bio na Dunavu!
Kako li me provali???
:taunt: :dance1: :lol: :lol: :lol:
zorter:
Evo jednog dobrog katamarana-restorana za tvoju zelju za charter voznjama. Ne znam za cenu, ali mi izgleda da nije preterana, mada mislimda bi mogla jos da se skida.
http://www.nadjisve.com/component/option,com_adsmanager/page,show_ad/adid,6880/
Pozzzzzzz
espresso:
--- Citat: mushu 30, 03, 2009, 16:02:14 posle podne ---Dule, Espresso,
Ja imam klijentelu zaineteresovanu za charter narocito glisera. Proslo leto sam planirao da porucim tri commandera i da ih lepo opremim( ispostavilo se da bi svi radije pravi gliser sa kabinom), medjutim setio sam se necega, kako biti siguran da onaj kome rentiras zna sta radi i da nece druge ugroziti.Kad se pomene rec "skiper" raspolozenje opada, to me je dovodilo do ludlia. Osiguranje nece ni da cuje da osigura nesto(BROD) koji ide u charter. Tako da i pored klijentele odustah, kad samo pomislim koliko sam se trudio da ih animiram i da zavrtim celu pricu. Mislim da postoji mogucnost chartera ali treba zaista jaka logistika i dobar pocetni kapital. E sad ako bi se udruzili sa razlicitim vrstama camaca,brodova,glisera onda bi to mozda radilo.
--- Kraj citata ---
to bi se sve moglo prosto definisati kao "srpska posla". nigde na svetu nemozes iznajmiti ni skuter bez dozvole. osiguranja ce se promeniti i prilagoditi i kod nas. ako ne trazimo necemo ni dobiti. u americi i na karibima, kod nekih charter kompanija, bez praticnog dela voznje pred ovlascenim instruktorom pre najma broda, ne mozes uzeti brod u najam sa svim licencama sveta.
Kapetan:
--- Citat: mushu 30, 03, 2009, 16:02:14 posle podne --- Osiguranje nece ni da cuje da osigura nesto(BROD) koji ide u charter.
--- Kraj citata ---
koje osiguranje ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju