Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Charter-mogućnost kao privredna delatnost

<< < (4/8) > >>

captjerry:
sve sto treba - tu sam!!!
mada jedino mogu da se ponudim kao skiper, za sad....dosta  iskustva na moru i rekama, sve potrebne dozvole i diplome, jedrenje...

Vladimir:
Odlicno da se tema jos posecuje bio sam malo odsutan ali evo me opet.Vidim da ima sve vise zainteresovanih i to mi daje jos vise nade da treba poraditi na realizovanju kvalitetnog dnevnog charter-a u Beogradu.
Saznao sam da u Beogradu ima momentalno 2000 stranih porodica koje zive i rade kod nas,samo te ljude da pridobijemo bice dovoljno za sve nas.  :drinks:

mossi:
I ja ću pokušati, sa nekom vrstom rentiranja čamca, ali pre svega za pecanje i to 80% varaličarenje.
Planiram da budem maximalno flexibilan po pitanju delatnosti, jedino sam ograničen brojem mesta na čamcu... max 3 + 1 (ja).

1. Laka vožnja (razgledanje i vozanje)
2. Izlet
3. Pecanje (varalica, dubinka), u toku nabavka extra Side Imaging sonara.
4. Drifting ili spuštanje Dunavom... do NS-a, BG-a. (uz pecanje i provod)

Imam neki siguran mesečni prihod.. tako da mogu biti na vodi 5 dana nedeljno.. Al će me utepati žena..  :wild:  :lol:

zorter:

--- Citat: mossi  23, 03, 2009, 09:07:14 pre podne ---....Imam nemi siguran mesečni prihod.. tako da mogu biti na vodi 5 dana nedeljno.. Al će me utepati žena..  :wild:  :lol:

--- Kraj citata ---

Ne brini, kad doneses pare u kucu (ako doneses), ima da te voli do poslednjeg dinara.  :lol: :lol: :lol:

Kapetan:
charter je odlican izgovor za moju zenu "moram da napravim novi brod da bih mogao sa njim da zaradjujem" :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju