E, ovako treba... > Plovila
Haber 20
Kapetan:
--- Citat: gorance 02, 03, 2010, 11:34:32 pre podne ---Brod deluje sasvim ok,nego kakvi su sa cenama,nisam nasao...
--- Kraj citata ---
mislim da moras da ispunis onajk formular na kontaktu i da pitas... brod ima blago v korito to dosta nasih plovila ima slicno uradjeno.... a i nije tezak za kopiranje
ono sto mene fascinira jeste kolicina resenja koja su uradili na plovilu, pogledaj samo koliko ima "preklapanja-izvlacenja" sto se namestaja tice i koje sve varijante dobijas u tom slucaju
STG:
--- Citat: Kapetan 02, 03, 2010, 11:37:47 pre podne ---
--- Citat: gorance 02, 03, 2010, 11:34:32 pre podne ---Brod deluje sasvim ok,nego kakvi su sa cenama,nisam nasao...
--- Kraj citata ---
mislim da moras da ispunis onajk formular na kontaktu i da pitas... brod ima blago v korito to dosta nasih plovila ima slicno uradjeno.... a i nije tezak za kopiranje
ono sto mene fascinira jeste kolicina resenja koja su uradili na plovilu, pogledaj samo koliko ima "preklapanja-izvlacenja" sto se namestaja tice i koje sve varijante dobijas u tom slucaju
--- Kraj citata ---
:)ah to kopiranje....
zbog ovih slika unutrasnjosti bih rekao da je cena "malo jaca"...
Arsa:
Znaci. Slazemo se da ima plitak gaz, dobre manevarske osobine, funkcionalna resenja iskoriscenosti unutrasnjeg prostora i da ne znamo cenu.
Mislio sam da je neko do sada vec pitao proizvodjaca. Sacekacu da vidim da li je neko to vec uradio. Ako nije pokusacu ja.
Sve mi se cini da cemo po dobijanju cene samo gledati slike. Ipak, nikad se ne zna. Bolje da se raspitam.
Jedino mi se ne svidja to sto se ne moze od pramca do krme stici po spoljnjem delu broda nego mora da se prolazi kroz unutrasnjost. Mozda ja i nisam u pravu. Ovo sam zakljucio na osnovu dostupnih fotografija koje treba opet potanko analizirati.
Kapetan:
--- Citat: Arsa 02, 03, 2010, 17:27:38 posle podne ---Jedino mi se ne svidja to sto se ne moze od pramca do krme stici po spoljnjem delu broda nego mora da se prolazi kroz unutrasnjost. Mozda ja i nisam u pravu. Ovo sam zakljucio na osnovu dostupnih fotografija koje treba opet potanko analizirati.
--- Kraj citata ---
mislim da ne moze, ako dobro vidim na fotosima gaziste je 2-3 cm :( znam neke deplasmance koji takodje praktikuju izlazak kroz prednji prozor i vidim da su se ljudi navikli ...
deda:
Po meni sve je ok ali.......!Kao i uvek tesko da postoji ladja za sve ukuse,terasa ljudi,ja provodim 80% vremena na terasi a ova malecka!A zamisli u jesen,pada kisa za vrat a ti moras da se izujes/obujes da bi usao/izasao na obalu!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju