E, ovako treba... > Brodski motori

Osovinski Vod - Pozicija Elise

<< < (10/17) > >>

zankiki:
Evo ovde prvih pet minuta imaš kanale na relaciji Novi Sad - Bečej

LSI:

--- Citat: Zox  20, 03, 2017, 08:54:54 pre podne ---...

У свему што сте написали се слажем, сем у реченици где стоји да су ми канали досадни. Претпостављам "ЛСИ" да ме нисте разумели. :))
А, можда је у питању и неки мој имењак.  sajkaca

--- Kraj citata ---

Сад видим да сам у свом тексту уписао "Зоки" уместо "Сале". Коментар се односио на поруку нашег Салета (Сале.м79)
Већ сам исправио то у својој поруци.
На вашу поруку нисам имао коментар јер је, чини ми се баш онако како бих је ја написао.

LSI:

--- Citat: Zox  20, 03, 2017, 09:21:53 pre podne ---...
Планирам ове године учествовати на регати, ако се не поклопи са летовањем у Грчкој. Претпостављам да ће на форуму бити информација о овој теми.

--- Kraj citata ---

Помињали смо већ овогодишњу регату али ево да поновим:
Девета по реду, сада већ традиционална, регата „Воде Војводине“, одржаће се ове године од 21. јуна до 2. јула. У 12 дана, наутичари ће имати прилику да плове дуж готово 400 километара реке Тисе на релацији Нови Сад – Тител – Бабатово – Нови Бечеј – Бачко Петрово Село – Сента –Кањижа – Мол – Бечеј – Арадац – Тител – Нови Сад.

LSI:
Поред ове регате, која ће се одвијати на Тиси и Дунаву, колико знам, биће организована још једна велика регата.

Наш пријатељ тзв. Жабац организује регату "Река" али још немам све детаље - чуо сам да се планира пловидба уз Дунав до Бездана и назад али чуо сам и да се планира нека регата на Сави - зато морам ово прво да проверим да не бих изазвао забуну.

Ја сам готово одлучио - придружићу се регати која ће пловити до Кањиже и назад.

Предложио бих администратору да ове поруке које се односе на регате и пловидбу каналима пребаци тамо где им је место како би овде остало само оно што се односи на осовински вод и позицију елисе.

Nidza:
Bas sam i hteo da sprecim neku raspravu time sto rekoh da je stvar afiniteta tj. subjektivna. Takodje, mislim da su istrazivacki duh i dozivljaj estetike dve razlicite stvari, tako da jedno ne mora uticati na drugo. Kao sto rekoh, kanali su me i zainteresovali na osnovu dnevnika onih koji su plovili njima pa tako Zankiki nije ni tvoj bio promakao, a prirodu naravno volim. Na tvom snimku posebno mi privukle paznju i one kajsije jer ih obozavam, a svake godine su sve sitnije one slatke i socne, valjda jer rano cvetaju, a vec niz godina rano otopli, one procvetaju i onda opet udari mraz sto negativno utice na njihov plod.

Hvala svima za informacije i misljenja!  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju