Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Nautički klub -MOJA LADJA-Brčko
zorter:
Sve čestitke na osnivanju kluba i da se često srećemo na Savi u šta ne sumnjam. Bilo ja u Brčko bilo vi u Šabac. Naravno ladjama. :good: :drinks: :drinks:
barbanesa:
Svaka cast na novootvorenom klubu.Samo mi recite jel ovo jagnje pecete na suncu?A i ova casa vam je mala,toliku jos nemam ,moracu da je nabavim. :drinks: :drinks: :dance1:
zoke:
Prvi korak smo uradili sad ide zahtjev za koncesiju zemljista (obale) pa dovodjenje struje a u toku su pregovori za vojne pontone za pristan i nadam se da ce se sve i to brzo odigrati i odraditi jer za sada je slozan tim nevidim ni najmanji razlog za neuspjeh. Na doku ce sa nasom zastavom sa ponosom da viori i zastava koju sam dobio od kapetana, jer nas je ovaj forum pogurao i natjerao da sto prije to realizujemo. Zelim da se zahvalim na cestitkama i rado ste nam svi dragi gosti . Poljo (mada je trenutno odsutan ne umanjuje svoj doprinos) profa i ja smo trojac bez kormilara za ovu stvar hahahaha,svi smo clanovi ovog foruma i mogu vam reci lijepih smo se ideja savjeta i rjesenja naslusali koji su nam pomogli i koji ce nam pomoci. Mislim da cemo za sajam nautike vec da donesemo reklamni materijal koji cemo od srca da poklonimo nasim forumasima MOJA LADJA pozzzz
Kapetan:
znaci jos jedan jarbol za zastavicu moram da pravim :preved:
ako :good:
Профа:
Нека нам је срећно и дуговјечно са нашом лађом Зоке! Мирна и бистра вода!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju