Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
Kapetan:
@lsi izgleda da si me zarazio :) moj duzi od tvog (mislim na poruku :dance1:) ... :lol:
LSI:
--- Citat: Kapetan 13, 09, 2010, 19:02:36 posle podne ---@lsi izgleda da si me zarazio :) moj duzi od tvog (mislim na poruku :dance1:) ... :lol:
--- Kraj citata ---
Dragi moj, Kapetane, nisam ja od tih koji mere čiji je duži :taunt:
Nekad je zaista nemoguće iskazati sve što čovek misli i oseća sa malo reči. I ja se sam ponekad zgrozim kad vidim koliko toga sam iskucao, a onda mi dodje žao da bilo šta obrišem, skratim...
Pa onda počnem da stilski sredjujem... Bože, mora da mi nešto ozbiljno fali u glavi ali čini mi se da mi je svaki tekst koji sam napisao drag kao dete pa ga čuvam i pazim i mazim - ma, stvarno, mora da sam poludeo :scare:
Pratim ovu temu i sve vaše komentare jer mi se čini da bi zaista bila velika šteta da pokvarimo dobru atmosferu kojom forum odiše. Nadam se da će na kraju sve doći na svoje mesto - samo treba svi da se malo potrudimo.
Sada je najvažnije da mi koji ne znamo sve detalje što manje guramo prste bilo kome u oči i prepustimo vama koji ste direktno uključeni u sve da tu stvar prevazidjete na najbolji način u interesu foruma. Ako nečiji ponos i bude malo povredjen - pa, da se i to preživeti.
zoki novus:
a sta mi nindze da radimo?
zorter:
@Kapetan
Kap, samo u nekim stvarima se slazemo a o tome smo cini mi se i popricali.
Da mozda nisam trebao da se javljam po ovom pitanju.
Ali toliko toga se nagadja i ide stranputicom i pogresnim zakljuchcima da sam morao reagovati na LSI-ev post.
Sta je exploit ja ni sad ne znam, ali si znao da imam vidljivu opciju Administracija.
Video si i da nisam reagovao ni pisao nista o tome i nikome (osim vama akterima price) i naravno da sam sve pozvao (koji su mi bili vazni) da pokusamo da razjasnimo neke netacne navode.
Da je bilo SMS-a, jeste. Sto bih izmisljao nesto sto je bilo. Nisam hteo nikog zvati ni onda a ni sad, jer ne zelim sa takvim osobama da raspravljam ni o cemu.
Da li bi deda to uradio (pa cak i ti) da ste dobili takvu poruku i procitali o sebi razne neistine, e to se ne zna. Pokusajte zamisliti sebe kako citate takvu poruku i razmislite da li bi vas radoznalost kopkala.
Strasno mi je zao sto nisam bio dovoljno jak da to prevazidjem, ali ta radoznalost me je raznela (psihicki). Nisam bio dovoljno jak da je prevazidjem.
Sto se tice postova, naravno da sam gledao samo ono sto se mene tice. Za drugo me ne interesuje. Naravno, da ukupno, ljudi koji su videli prepisku, na ovaj ili onaj nacin je, desetak, zajedno sa akterima.
NIje mi bila namera da bilo koga blatim ili ruzim, vec pokusam da objasnim zasto i kako je doslo do preokreta u ponasanju i izjavama pojedinaca u javnom delu foruma i chat-u.
Ukoliko ovo nekom nesto znaci:
JAVNO SE IZVINJAVAM NA SVE MOJE POSTUPKE POVODOM OVOG.
I obecavam da se po ovom pitanju vise necu javljati.
Ubuduce u ovoj temi od mene mozete videti samo slike camca i radova na njemu.
zorter:
A verujte, kad bude gotov, nikom vise nece biti zao sto je ovako ispalo. :good:
P.S.
I dalje ostajem na ovom sajtu i forumu, mada se mozda to nekima i ne svidja. :good: :drinks: :lol: :dance1: :yahoo:
Hajmo dalje da se salimo i druzimo. :pioneer:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju