Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (103/121) > >>

zoki novus:
a sta mi nindze da radimo? :aikido:

rade:
Bio je Zorter i samnom i pokazivao papire.Pricali smo i slozio se da voda donosi i odnosi a sad opet poplava.Zorteru voda je za uzivanje a ovaj forum je poveznica za druzenje,zato uzivaj i druzi se. :party:

STG:
Ljudi pa sta tako "skandalozno" pise na tim papirima?
Rade ti si video pa reci koju.

Arsa:
Sada vidim šta se izdešavalo dok sam bio na odmoru...

Moj komentar na Zorterov nastup je "BLJAK". 

Slažem se sa svima koji nisu za brisanje tekstova. Ako bi brisali postove bilo koga od nas zaista bi ceo sajt bio konfuzan.

Oni koji žele da svoje postove autorski zaštite i sada imaju mogućnost da zaključaju teme koje su otvorili. Tu mogu da navedu da je tekst njihovo vlasništvo i da je za svako korišćenje tog teksta potrebna saglasnost autora. Ako se posle naljute mogu da ponesu svoju temu i srećan im put.  :drinks:

Posle svega, mislim da su meni i mnogima koji su se sa oduševljenjem pojavili na ovoj temi a kasnije i u prirodi (u društvu pokojnog Stanka),  uši jako porasle.  :lol:

Što se tiče sadržaja papira, mene lično uopšte ne zanima.

Celu stvar vidim kao  bezobrazno prekoračenje ovlašćenja. Ne bih voleo ni da slušam, a kamo li gledam kako se neko igra špijuna, traži neprijatelje, kvari odnose i pravi klanove na sajtu.

Zorter je mnogo doprineo popularnosti sajta ali mu to ne daje pravo da se postavlja iznad drugih. Sam je izabrao svoj put i neka mu je sa srećom.  :drinks:

MisterTwister:
Evo ovako. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ovo je u znak protesta. OSim toga ja sam protiv brisanja bilo cijeg teksta ili teme. Ako se neko ovde uclanio niko ga nije tukao po usima da to i uradi. Kao drugo ako je neko nesto napisao trebao je prvo dobro da razmisli sta ce da napise jer ako je napisano napisano je. Ukoliko se postovi obrisu mi ostali ispascemo nenormalni jer smo za sve ostale posetioce sajta razgovarali sami sa sobom i to nepovezano.
U PRAVU JE KAPPETAN I '' KAPETANA ZA PREDSEDNIKA DRZAVE''  :good:
Toliko od mene!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju