Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (99/121) > >>

Kapetan:
zorter jos uvek nije obrisan , veceras cem ja i on pricati pa cemo videti sta i kako ... samo da ja zavrsim posao :(

Darkobp:
Glupo je brisati postove jer sam ih je javno objavio,jer ipak bi mnoge teme i njegove majstorije ostale uskracene i osakacene
Mrzim takvo brisanje uzasno mije bilo krivo i kad je Aka napustio ovaj sajt i obrisao sve svoje postove jer ipak je imao svasta pametno da kaze  i da doprinese ovom forumu kao i Zorter a samim tim su najvise osakaceni i uskraceni clanovi ovog foruma za mnoge pametne stvari koje su obrisane

Nekako svi postovi bi trebali da budu "svojina" ovog foruma a kome se nesvidja nek ide a postove ne bi trebalo da se brisu

Zortera nikad nisam uzivo upoznao al mi je ipak bio drag clan ovog naseg malog foruma i bice mi zao ako pregovori neurode plodom,ali ipak neopravdavam negov postupak :nono:

Zoran:

Strasno se lose osecam,zbog nastale situacije,ali sta je tu je,
 pravila se moraju postovati.

Zorter po meni,moze da prestane da bude clan svojom voljom
 ili voljom administratora.Ako se izbrisu njegovi postovi,onda smo mi poje-
 dini dobrano izigrani,narocito ucesnici akcije.

PROTIV SAM BRISANJA POSTOVA,ONI SU VLASNISTVO FORUMA.

Nije mi jasno nesto oko ovlascenja.Ako imam ovlascenje onda
 cu i da ga koristim.Da nije tu neko zloupoyrebio polozaj pa dao poluovla-
 scenje.Trebalo bi to malo bolje objasniti.

stvlada:
Slazem se u potpunosti sa Zoranom

PROTIV SAM BRISANJA POSTOVA,ONI SU VLASNISTVO FORUMA.

Sta si napisao,napisao si,sad nema nazad.

Kapetan:
postovi nisu i ne mogu biti vlasnistvo foruma, ako clan odluci da ostanu oni ce ostati ako ne onda ce biti obrisani, da smo prvog dana tako rekli onda bi to bila druga stvar, sada smo svi taoci takvog stava ....

postoji bug u SMF-u koji pravljenim grupama u ovom slucaju "kontradamiral" ponekad daje mogucnost administratora

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju