Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (86/121) > >>

deda:

--- Citat: odisej  29, 05, 2010, 19:38:09 posle podne ---e pa sad moram!! između lima i kutije(cevi) nema šanse da ofarbaš i zaštitiš lim , tu će najpre da istrune.ili pun var ili ništa .
Izvini Zorteru ali kao stari samograditelj moram da te upozorim , a ti kako hoćeš

--- Kraj citata ---

Ja sam pokusavao da mu objasnim da upotrebi L profil al on je iz Macve!mozes da mu pricas sta hoces ali ne vredi! :aikido:

zorter:
Mozda gresim, ali ako je sve to pod vodom ne vidim mogucnost brzeg stvaranja korozije pogotovo sto se sve to premazuje bitulitom (katranom) a onda farbom. Ja nemam CO2 aparat, vec klasican, na elektrode, pa se bojim da ne pregorim lim. Na kraju krajeva, moze da se desi da ne stavim nista. Ipak je to nije cist tabanas. Videcu kako se ponasa dok budem vario precage, pa cu po tome oceniti da li ce moci da se vari ili ne. Inace hvala na sugestijama, a i svaka druga iskustva ce mi dobro doci. Pozzzzzzz

zorter:
Zoki, hvala na sugestijama i savetima. Danas kad sam malo bolje pogledao camac, potpuno si u pravu. Komore i gazista ce ga potpuno ucvrstiti.
Inace je camac danas (30.05.2010.) dosao u Sabac gde ce mu biti maticna luka, i stacioniran nakon dodatnih radova (komore, gazista, peskare, naknadno farbanje ......).

zorter:
Ekipa koja je pakovala camac i naravno "proturila" koju ..........

LSI (Laza), moj brat od tetke (posto su ostali otkazali jutros pred polazak, on je bio "dezurni krivac") Dejan, moja malenkost i naravno domacin mog camca ove zadnje tri nedelje Mezija.

Veljko, jos jednom HVALA na svemu. :good: :drinks: a narvno veliko HVALA i Lazi (LSI) sto je napustio sve svoje poslove i dosao da pomogne utovar ladje. :good: :drinks:

zorter:
Nakon nepuna dva sata putovanja stigosmo u Sabac. Istovaren u jedno dvoriste gde ce biti doradjivan.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju