Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
zorter:
Ljudi moji, sa svima se slazem potpuno. :good:
Dule sta god kaze znam da je rekao dobronamerno. Dovoljno se dobro poznajemo da znam kako razmislja, a kamoli sta govori. Njegove postove sam naucio da citam izmedju redova i ZNAM da tu nema nikakve zlobe. :good: :drinks:
Mossi, i ja sam razmisljao da ako ne uspem ove godine da uradim neku bolju zastitu, ipak preskocim ovo leto. A za dogodine bi verovatno bila i neka kabinica makar u grubo (bez finis enterijera) uradjena.
zorter:
--- Citat: odisej 11, 05, 2010, 20:28:17 posle podne ---Ma Stanko platio glavom pa ti sad vidi :lol:
Mislim da je Zorter punoletan i da je u stanju sam da odluči šta će i kako,
prijatelju dragi držim ti fige ,isplivaj iz problema i na vodu manje stresa i život je pred nama :good: :good:
--- Kraj citata ---
Ma da, jedan je zivot. :good:
rade:
Kad ide uzvodno?
zorter:
Rade, jos ne znam da li ce uzvodno ili ce na prikolicu pa drumom. Moja T-4 pocela da zeza pa bas ne smem da se uputim vodom. Videcu sta cu raditi. jos nisam sve utanacio.
zorter:
U nedelju 30.05. najzad, camac ide put Sapca, drumom, na prikolici. Najiskrenija zahvalnost Meziji i njegovom tastu na cuvanju a ujedno i izvinjenje sto je to trajalo malo duze nego sto sam planirao.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju