Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
zorter:
Ici ce ojacanja kao na vojnim aluminijumskim, koso povezivanje egija. :good:
Arsa:
--- Citat: Dule 10, 05, 2010, 22:54:47 posle podne ---
Arso, u meni nema ni malo negativne energije. Meni ribolov nikako nije primaran. Ja uživam u prirodi i svojoj porodici. A savete i primedbe dajem samo ljudima kojima želim dobro. Eto... opet odoh u off.
Ovo je emisija čestitki i želja a ja ... po nečijoj sreći. :)
--- Kraj citata ---
Dule ja znam da je sve rečeno u dobroj nameri. :good:
Neke reči ponekad žacnu ljude iako ostali ne vide zašto... Tako se to možda i meni učinilo.
Što se ribolova tiče, ja ga obožavam ali mi takođe nije primaran. Odavno i kod mene važi deviza da moju ribu niko ne može da uhvati.
Lepo se provedi na ovom mini odmoru i uživaj u svakom trenutku. Ovo ti iskreno kažem. Veca i ja smo jedno petnaestak godina godišnji odmor provodili na Dunavu sa decom i prijateljima. To je nešto što se ne zaboravlja. Na sreću imamo mnogo snimljenih sekvenci iz tog vremena pa se to često vrti po kompu kada deci ili nama dođe društvo.
Posle su deca porasla i krenula svojim putevima a mi nismo želeli da im namećemo da idu sa nama, mada se i sada povremeno (kao slučajno), ubace u neko takvo druženje...
Odoh i ja u off i počeh da kak... :)
Mozda sam rekao šta sam mislio a možda sam i odlutao pošto sam sada stvarno neuračunljiv jer sam konačno, opet na vodi. :drinks:
zorter:
--- Citat: Dule 10, 05, 2010, 22:54:47 posle podne ---Zorter, kada sam rekao da si trebao da poslušaš savet to se odnosilo na to da si trebao da ostaneš kod prvobitne verzije. Čamac bi bio 100% gotov, sa patosom registrovan i ti bi čamcem mogao u Šabac i celo leto da ploviš. Ovako.. znaš šta ti je činiti. U prevodu ... da oči nisu bile gladne trbuh bi bio pun :)
--- Kraj citata ---
Dule, ja cu i ovako ove godine ploviti sa ovim koritom. Nije mi zao sto sam ovako postupio, jer veruj mi, imao sam razlog. Kao sto Ti volis da plovis sa Sanjom i Ivonom, tako i ja volim da plovim sa mojom gospodjom i decom. A moja gospodja, ako se samo malo camac naginje na neku stranu kad se hoda po njemu, ona u taj camac ne ulazi jer je ubedila samu sebe da ne zna da pliva. A da ti budem iskren, sta cu ja na vodi SAM. Ovo je ipak po mojoj zelji, meri, potrebama, prava stvar. Umem mnogo toga sam da uradim pa nece biti problem da dalje nastavim, polako, ka pravom plovilu. Videces kakav ce to lep kabinas ispasti na kraju (mada kad imas camac, nikad nema kraja).
Drago mi je da se lepo provodite na Dunavu i Tisi, a bilo bi mi jos draze da se jednog dana (bar dok je Sava visoka) pojavite i u Sapcu. Pozzzzzzzz :good: :good:
MisterTwister:
:good: ISKRENE CESTITKE NA DOBRO URADJENOM POSLU , CISTIM SRCIMA I DOBRIM DUSHAMA :party:
mossi:
Pazz sad, kad moram reći jednu u korist mog nesuđenog partnera za bućku.
Čika Olimpe, ima ovde pametnih što ćute i onih drugih što ne zaklapaju.
Čekajući da samo pametni progovore, slabo bi forum "prdeo".
E sad, nisam rekao da je Dule ovaj ili onaj. Jer u ovom slučaju delim Duletov stav 95%.
Velik je to čamac i sigurno neće biti lako završiti ga onako kako bi trebalo, bez obzira koliko je neko vešt.
Budžet je čudo, i pita se ne pravi od "*ovana".
Problem je u tome što je čamac ipak uradjen od relativno tankih limova, verovatno nezaštićen valjano.
Prvi znaci korozije pojaviće se već sredinom leta, a samo za sanaciju rdje svake godine će trebati izbrojati lep keš i odvojiti poprilično vremena, u suprotnom, vek čamca će se najmanje prepoloviti.
Nisam u svom postu slučajno rekao, da bi najbolje bilo čamac zaštititi i odložiti u neki hangar da čeka barem još jednu fazu.
A to znači da ove godine nema vozanja.
I nemojte mi pričati da sad eto i ja kakim po nečijoj sreći, jer sreća će u suprotnom biti vrlo kratkog veka.
:drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju