Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (79/121) > >>

Arsa:

--- Citat: Dule  09, 05, 2010, 23:08:05 posle podne ---Moj utisak je da je svma lakše. Posao je okončan. Ali ne i Zorteru. Za njega je tek počeo. Dobio je čamac a nema ga. Nemam nameru da kvarim utiske ali ću da još jednom kažem. Da je Zorter poslušao moj savet imao bi gotov čamac, odmah upotrebljiv.  Ovaj će, kako ja vidim, do svoje pune upotrebljivosti čekati jako dugo.
Neka je sa srećom Zorter. :)
I zapamti, nije svaki savet koji ti ne prija zlonameran.

--- Kraj citata ---

Dule, verovatno si u pravu. To svi znamo. Ali ti izgleda ne možeš a da se malo ne pokakiš po nečijoj sreći. Možda je to dobro, protiv uroka. Al daj ljudima bar par dana da uživaju.

Nego šta da se radi. Taki si kaki si. Naš si pa će te istrpimo. Očito da riba na Begeju nije radila kad si pustio malo negativne energije i ovde.  :drinks:

Evo i još nekoliko zakasnelih slika.

Arsa:
I još malo.

Bucho:
Gledam i patim. Mnogo vam je lepo bilo a camac je prva liga. Tacno je da treba jos brdo para ali moze da se paralelno vozikas i dogradjujes parce po parce. Bitno je da ima od cega da se pocne. A para ce biti, nek je samo zdravlja. Jos jednom sve cestitke za majstora i STETA sto je zurijo da gleda derbi. Bolje da nije. Ili mozda nije ni gledao, nista ne komentarise. :preved: :taunt: :drinks:

haklberisojer:
Dobro je - snovi su ostvarljivi...

Komsija nek' je sa srecom. Da uzivas na ovom lepotanu. Sto pre...

Arsa:
Da ne zaboravim da kažem.

Oduševili su me  Mezija i njegov TAST koji su imali sva rešenja za boravak ovolike grupe ljudi na plaži.  :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju