Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (78/121) > >>

zorter:
Jos jedan moj komentar.

Iako nemam novaca a u dugovima sam do "guse", ja sam ipak BOGAT covek. :good: Imati ovakve prijatelje ne moze svako. Sta mi vrede novci i bogatstvo ako nemam ljude oko sebe koji me razumeju, postuju, cene, bez obzira na moje materijalno stanje. Imati ovakvu decu (porodicu) i ovakve istinske prijatelje je pravo bogatstvo. Meni vise ne treba.

Jos jednom HVALA svima.

Kapetan:
ljudi vidim da je bilo odlicno, i sad mi bas bas krivo sto nisam dosao :( al kumpvi dodjose posle godinu dana u beograd iz sarajeva i bilo bi extremno glupo da ih nisam sacekao i ugostio

Zorteru evo ti ktratko uputstvo  :rtfm:

1 Ladja nije splav pa da stoji vezana za obalu , da je vozis sto vise i po snegu i po suncu :good:
2 Ladja trazi drustvo znaci ako nema voznje sedi i popij kafu sa njom  :tender:
3 Ladja trazi familiju , znaci cela familija na ladju pa polako  :give_heart:
4 Ladja trazi mazenje i pazenje kao svaka zena, pa prenoci sto vise sa njom da bi ti bila poslusna  :pioneer:
5 Ladja nije za "suvo" vec za vodu, cim uradis kabinu sve ostalo radi na njoj  :preved:

I da i ti i familija uzivate sto vise mozete na njoj  :good:

zorter:
Slazem se OD RECI DO RECI. :good:

Darkobp:
Daa,pomogli smo drugu koji trenutno nije u situaciji da dodje do broda poklonivsi mu camac u koji mora da ulozi jos 1000evr :taunt: Malo magareca usluga!!!

svejedno,bice to jednog dana lep brodic pa makar se i malo duze cekalo na to :good:

Jedino da se krene- Druga humanitarna akcija KABINA ZA ZORTER-A :taunt: :taunt: :taunt:

drug_igrutin:
Bas mi je krivo sto nisam mogao da Vam se pridruzim!!
Jos sam krenuo oko, ali zaglavio na novosadsko putu 45 min, a mogao sam da budem odsutan 2h i jbg okrenuo se nazad.

Još jednom da poželim novom vlasniku da ga lađa dobro služi i da provede puno lepih trenutaka na njoj!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju