Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
captjerry:
Mozda bolje da mu se napravi pult za komande od viska para i nosac tende, Zoki mislim da to nije problem...ako nema dovoljno za kupovni pult, napravi samo ram, ja cu ga obloziti i dajem i kontrolnu tablu sa prekidacima za osvetljenje i kaljuznu...skupite za materijal za drvenariju i uradicu mu i pod, klupice i sve sto treba...ali samo pod jednim uslovom , da se napravi neki ugovor da ukoliko PRODA I OVAJ POKLON snosi sankcije... :) ...toliko do mene
Dule HU:
--- Citat: Dule Hy 23, 02, 2010, 10:35:12 pre podne ---Ako pretekne novaca ja bi pre da mu malo povećamo to plovilo, šta mislite o tome npr 7X2 ili nešto slično, pa nek onda on sam kasnije nadgrađuje.
--- Kraj citata ---
ja sam ovo napisao jer znam čemu teži Zorter i mislim da je bolje uraditi mu tu variajntu koju on kasnije može sam ili uz nečiju pomoć da nadgrađuje. Oprema na čamcu će njemu biti samo teret jer on nema gde da drži taj čamac jer u Šapcu ne postoji marina već će ga vezati za neki od splavova. Osim toga i on sam zna da uradi mnogo toga što se zanatskih radova tiče.
captjerry:
--- Citat: Dule Hy 23, 02, 2010, 12:36:07 posle podne ---
--- Citat: Dule Hy 23, 02, 2010, 10:35:12 pre podne ---Ako pretekne novaca ja bi pre da mu malo povećamo to plovilo, šta mislite o tome npr 7X2 ili nešto slično, pa nek onda on sam kasnije nadgrađuje.
--- Kraj citata ---
ja sam ovo napisao jer znam čemu teži Zorter i mislim da je bolje uraditi mu tu variajntu koju on kasnije može sam ili uz nečiju pomoć da nadgrađuje. Oprema na čamcu će njemu biti samo teret jer on nema gde da drži taj čamac jer u Šapcu ne postoji marina već će ga vezati za neki od splavova. Osim toga i on sam zna da uradi mnogo toga što se zanatskih radova tiče.
--- Kraj citata ---
ok, od mene svakako kontrolna tabla sa prekidacima i zastitom za osvetljenje i kaljuznu...
SALE NB:
Podrazumeva se, računajte i mene sa 10 evrića! :good:
Za šta god da se upotrebe! Barem da mu kupimo sidro i konopac, ako ništa drugo!
Zorter će to prvo gurati sa tom Selvom, a posle će verovatno praviti i neku nadogradnju.
Treba napraviti malo šire korito, 165cm je malo preusko za nadograđivanje. Nešto oko 2m preko svega.
Bucho:
Bucho 10, a moj predlog je, ako bude visak para da camac bude veci a dodatne radove ce on polako. Ume covek a svaki metar znaci.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju