Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
zorter:
Zoki, sada, posle ovog tvog posta, bih iskoristio priliku da ti senajsrdacnije zahvalim na uspesno izvedenim radovima. Videlo se da siradio OD SRCA i da nista nije bilo tesko. Narocito sam prometio da stese i ti i Vlada odusevljavali sa svakim cm vara i priblizavanju krajuakcije. Sami ste zakljucili da lepse "korito" nije izaslo iz radionicei da je to zato sto ste ga radili s VOLJOM i SRCEM.
I naravno HVALA i Tanji (kao i tebi) na gostoprimstvu. Nadam se da ce biti prilike da se na neki nacin revansiram. :good: :drinks:
Ljuba:
--- Citat: sharke 06, 05, 2010, 18:30:31 posle podne ---Ja dolazim i kao što sam obećao donosim dve litre domaće kajsije.Ako treba još nešto javi. :drinks:
--- Kraj citata ---
Jbg, kako sad da dođem, pa da pijem kajsiju...pa da vozim natrag...ćorkiraće me 100% kakve sam sreće :heat:
LSI:
--- Citat: Ljuba 06, 05, 2010, 20:36:35 posle podne ---
--- Citat: sharke 06, 05, 2010, 18:30:31 posle podne ---Ja dolazim i kao što sam obećao donosim dve litre domaće kajsije.Ako treba još nešto javi. :drinks:
--- Kraj citata ---
Jbg, kako sad da dođem, pa da pijem kajsiju...pa da vozim natrag...ćorkiraće me 100% kakve sam sreće :heat:
--- Kraj citata ---
Zbog ovakvih komentara sve češće počinjem da razmišljam o tome da kad idem u goste, ponesem flašicu pa da domaćina lepo zamolim: Molim, spakujte mi par čašica za poneti.
Pa kad dodjem kući da popijem lepo, k'o čovek...
Ali nekako, ne bi to bilo isto - bez društva.
stvlada:
Naravno,razanj je spreman,samo kazi kad i gde.Hoces rucno da vrtis ili sa motorom?
drug_igrutin:
Zorteru neka je sa srećom završetak radova!
Drago mi je da ste uspeli da iskombinujete da dimenzije budu po tvojoj želji, ipak je mnog bolje nego da si dobio nešto što nije ispunjenje tvog sna!
Majstorima svaka čast, kako na brzini kojom su završili radove tako i na poduhvatu koji su izveli u humanitarne svrhe!
Zoki to radi ko na traci i stvarno se vidi napredak na svakom plovilu koje izađe iz njegove radionice!
Korito je odlično urađeno i potrudiću se da zapalim sa posla malo i da se pojavim u subotu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju