Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (59/121) > >>

mossi:
Prava ladja!
Ima toga još puno da se radi i da košta, al neka.. bitno je da je započeto.

Žao mi je što neću biti tu za porinuće, a za prasetinu ima vremena.

:drinks:

LSI:
Jeste, Olimpe, tužna je praseća sudbina.
Ali mi u Srbiji uglavnom nismo vegetarijanci, a i sami znate da pivo i vino ne idu na travu. Samo na meso.

Zato ćemo dobro popiti za praseću dušu, a uz dim od vatre na kojoj će prase biti ispečeno, mnogima će i suza iz oka poći.

Dok se ovde na forumu jedemo medjusobno, na obali ćemo se usredsrediti na zajedničkog "neprijatelja".
Taj će nam platiti za sve što nas muči.

Željoni:
Zortere daj slike. A prase mora dobro da se zalije prepečenicom , lakše se vari.  :drinks:

captjerry:
Ja moram opet da pitam, ne bi bilo ok da je Zoki snosio neocekivane dodatne troskove...bilo je price da ce ostati para od materijala i cak se povela rasprava da li da se to da Zokiju za rad ili da se kupi nesto opreme...sad koliko vidim probili smo budzet, ako me secanje ne vara za 45 evra...da li je to neko uplatio u medjuvremenu ili je Zoki, osim sto je radio veci camac od planiranog uleteo i sa materijalom?...zato mi je neverovatno daje  cak i posle svih rasprava camac probio sve moguce dogovorene gabarite i jos i budzet...

deda:

--- Citat: captjerry  04, 05, 2010, 21:57:34 posle podne ---Ja moram opet da pitam, ne bi bilo ok da je Zoki snosio neocekivane dodatne troskove...bilo je price da ce ostati para od materijala i cak se povela rasprava da li da se to da Zokiju za rad ili da se kupi nesto opreme...sad koliko vidim probili smo budzet, ako me secanje ne vara za 45 evra...da li je to neko uplatio u medjuvremenu ili je Zoki, osim sto je radio veci camac od planiranog uleteo i sa materijalom?...zato mi je neverovatno daje  cak i posle svih rasprava camac probio sve moguce dogovorene gabarite i jos i budzet...

--- Kraj citata ---
Izgleda da je tako!Ako je Kacintata sve to uradio onda mu stvarno nije dobro!Zorane ja znam da si dobar covek ali da sve preko dogovorenog preuzmes na sebe,nije uredu!Jedino ako Zorter nije isfinansirao dodatne radove onda povlacim gore napisano!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju