Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
barbanesa:
valjda cemo da se napijemo prilikom predaje i porinuca camca,javite datum istog.
greota da ona rakija ostane nepopijena.
SRECNO MAJSTORI :drinks: :drinks: :drinks:
Arsa:
Dobro je na kraju sve ispalo. :good:
Zorane lepo si sve rekao. Ja to podržavam do poslednjeg slova. Hajde da ovo završimo kako je dogovoreno. Sledeći put ćemo ti platiti za rad a ti odbi 10 eura ili koliko hoćeš da priložiš pa će onda svi biti zadovoljni.
Jedva čekam da se to sve završi, da se čamac pljusneu vodu, pa da zorteru i svima nama bude lakše. :drinks:
Kapetan:
--- Citat: Arsa 06, 03, 2010, 22:24:32 posle podne ---Zorane lepo si sve rekao. Ja to podržavam do poslednjeg slova. Hajde da ovo završimo kako je dogovoreno. Sledeći put ćemo ti platiti za rad a ti odbi 10 eura ili koliko hoćeš da priložiš pa će onda svi biti zadovoljni.
--- Kraj citata ---
nema vise besplatnih ruku , moze da da popust ali ruke moraju da se plate , dogovorilismo se da i sledeci camac bude radjen kod zokija ali da kaze cenu , dule je tu 100% u pravu... zoki je ustvari umesto 10 evra dao min 300
deda:
Od ti prasici nema nista!!Zorteru mali gepek! :preved:
Izvini Zortere,morao sam!Znas da se salim!
Arsa:
--- Citat: deda 06, 03, 2010, 23:10:44 posle podne ---Od ti prasici nema nista!!Zorteru mali gepek! :preved:
Izvini Zortere,morao sam!Znas da se salim!
--- Kraj citata ---
A šta će mu gepek kada ima čamac? :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju