Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (48/121) > >>

barbanesa:
valjda cemo da se napijemo prilikom predaje i porinuca camca,javite datum istog.
greota da ona rakija ostane nepopijena.
SRECNO MAJSTORI  :drinks: :drinks: :drinks:

Arsa:
Dobro je na kraju sve ispalo.  :good:

Zorane lepo si sve rekao. Ja to podržavam do poslednjeg slova. Hajde da ovo završimo kako je dogovoreno. Sledeći put ćemo ti platiti za rad a ti odbi 10 eura ili koliko hoćeš da priložiš pa će onda svi biti zadovoljni.

Jedva čekam da se to sve završi, da se čamac pljusneu vodu, pa da zorteru i svima nama bude lakše.  :drinks:

Kapetan:

--- Citat: Arsa  06, 03, 2010, 22:24:32 posle podne ---Zorane lepo si sve rekao. Ja to podržavam do poslednjeg slova. Hajde da ovo završimo kako je dogovoreno. Sledeći put ćemo ti platiti za rad a ti odbi 10 eura ili koliko hoćeš da priložiš pa će onda svi biti zadovoljni.

--- Kraj citata ---

nema vise besplatnih ruku , moze da da popust ali ruke moraju da se plate , dogovorilismo se da i sledeci camac bude radjen kod zokija ali da kaze cenu , dule je tu 100% u pravu... zoki je ustvari umesto 10 evra dao min 300

deda:
Od ti prasici nema nista!!Zorteru mali gepek! :preved:
Izvini Zortere,morao sam!Znas da se salim!

Arsa:

--- Citat: deda  06, 03, 2010, 23:10:44 posle podne ---Od ti prasici nema nista!!Zorteru mali gepek! :preved:
Izvini Zortere,morao sam!Znas da se salim!

--- Kraj citata ---

A šta će mu gepek kada ima čamac? :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju