Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC

<< < (47/121) > >>

Dule HU:

--- Citat: Dule  04, 03, 2010, 14:45:04 posle podne ---Ja to isto mogu da kazem za  tebe. Nisi ti sam u tome pa da samo ti odlucujes. Rekao si sta si imao, ja sam rekao i sad su na redu ostali.
Ajde da lepo sve ide na glasanje pa neka se demokratski odluci. I ako odlucite da majstor treba da radi za slavu onda neka  radi. Naravno, on nece odbiti jer je takav covek.
Da vidimo kakvi smo mi.
Ja sam za to da se ruke plate u celosti po trzisnoj ceni ako camac prelazi i jedan cm od 6 metara.

Dalje...

--- Kraj citata ---

Vidi Dule nemoj da kažeš da sam ja nešto odlučivao kad nisam, a ti jesi. Citiram tvoje reči opet: U svakom slučaju ja ću 50 evra koje sam obećao dati, ali tek kad se bude kupio materijal. I namenjene su za isplatu majstoru.
A što se glasanja tiče ne znam oko čega i šta kad para ima taman za to što se i predložilo 6x1.25. A Zoki je reko da će takav čamac uraditi besplatno.

zoke:
Jos ovo i necu vise- PREDLAZEM: Da ovo prodje ovako prikupljene pare dati Zokiju i da on saopsti Zorteru scim raspolaze i sta se od toga moze uraditi,normalno uz svu pomoc ko je obecao za izradu plovila a reci ce Zoki ko je dolazio i ko je pomagao cisto radi informisanja,kao sto su svi javili da daju pa nedaju i to ce se desiti sa pomaganjm,e ko je tu izvukao deblji kraj izvukao je majstor koji je sve to prihvatio na euforican nacin. Pa sam misljenja da ako dodje do sljedece akcije usta cisto sumnjam ,da se tacno utvrdi sta se pravi kome se pravi i da majstor da svoju cijenu izrade koja ce se ukalkulisati u cjelokupan projekat pa to posteno platiti kako bog zapovjeda. A toda se da NESTO majstoru ,neide ni to ,nema tu NESTO ili puna cijena ili nema posla,jer nije on uradio neso na oj ladji nego citvu iz osnova,a ovo nek nam bude debela skola za ubuduce i nama i majstoru . Nebi trebali dizati tenziju oko svega ovoga (zima je) sve ce to ljepse biti kad grane sunce,iskreno govoreci dase o meni radi ja tu ladju nebi prihvatio kad se tolika prasina dize oko toga ,jer nismo mi ni jedan dorasli tome mislim na demokratiju.Zamislite zorterovu plovidbu u buduce kad ga neko na vodi sretne od forumasa i upita jel to ta ladja zbog koje smo se prepirali e jebes i ladju ispada kao da je nekom ukrao ja toliko i necu vise

broker975fx:
Izvinjavam se svima ja još nisam stigao da uplatim, uplatu završavam sutra

Željoni:
Zorteru pade li kakav dogovor, da završimo i ovu temu pa idemo dalje. Sretan Vam početak radova  :drinks:

busa2:
EVOOOO REEEŠŠŠEEENJAAAA.(sto kaze pokojni zoran radmilovic)
nadam se da smo se dobro ispraznili i istutnjali ,da smo se slozili ? i sada samo ostaje da se napijemo pa da se pobijemo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju