Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
barbanesa:
slazem se sa kolegom Olimpom da ova akcija postane tradicionalna tj svake godine nekome da isfinansiramo po siklju.Nije bitno ako ima vise novca i da se promene predvidjene dimenzije.
PS.uplatio danas :drinks: :drinks:
pilot957:
LJudi slazem se sa Duletom i Barbanesom neka se napravi camac 6m sa 1.25u tabanu a ako ostane para sacuvati za neku drugu akciju mislm da je to postenije a ne da se zloupotrebi dobar odziv clanova i Zorter dobije odmah brod a ostali da nemaju ni siklju treba ici na to da se pomogne vecem broju clan ova sa osnovnim modelom camca. Pozdrav od Radovana
Arsa:
Ma odziv je dobar na papiru. Hajde da vidimo da li će posle svih poskupljenja koja se najavljuju biti para i za taj osnovni model čamca.
Jesam za ponavljanje ove akcije, ali tek nakon njenog okončanja. Tako ćemo znati na čemu smo i nadam se, nećemo iskompromitovati lepu ideju.
E sada, ko je sledeći i po kom kriterijumu... O tom, potom.
pilot957:
Forumasi moji nemojte pogresno da protumacite moju diskusiju ja u potpnosti podrzavam akciju inace nebi ni uplatio obecani iznos ali ja sam u sustini za to bude skromnije pa da usrecimo vise ljudi i da akcija kao takva ide dalje pa da za par godina rekama Srbije plove Moja ladja 1.2 .3 itd. Pozdrav Radovan.
Kapetan:
sa danasnjim danom skupljeno je 315 evra, ja bih ovde povukao liniju kako bismo u sto skorije vreme nastavili akciju i napravili jos jednu siklju nekome kome je takodje neophodna ,
visak para (zbog skoka cene lima je recimo oko 40 evra) cemo preusmeriti u opremu camca (kanapi, bokobrani sta god)...
znaci nema vise uplata :good:
krecemo u kupovinu lima a pocetkom aprila pocinje rad i svecano urucenje negde na dunavu :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju