Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
Kapetan:
jeap leglo malopre sam proveravao za sada oko 18.000 dinara , a taman ce sad prvi pa kredit tako da ce bude :)
Arsa:
Kapetane predlazem da se Zoranovo upozorenje shvati ozbiljno i odmah kupi lim da bi donekle ublazili povecanje cene plovila. Do povecanja cene ce, najverovatnije doci zbog stanja na nasem trzistu, ali mi smo spremni :good:. Koliko ja znam, cena table lima u Dzip komercu je sada oko 2000 dinara.
P.S. Kakav kredit?
STG:
Kacintata,jesi li gledao koliko je tabla u "Senjaku",oni nekada znaju da budu jeftiniji?
LSI:
Zoki, ne gubite vreme oko Senjaka i drugih.
Trikom je najbliži i to što eventualno postoji neka razlika u ceni neće nadoknaditi izgubljeno vreme i transport sa druge strane reke.
Predlažem da odmah odete i kupite sav materijal, pa neka stoji i čeka u dvorištu dok ne dodje vreme da se radi.
To što naši političari i dalje pričaju kako izlazimo iz krize, da je inflacija za prethodni mesec samo 0,65% i da nema nikakvog značajnije uticaja zbog kojeg bi trebalo da rastu cene - može samo njima da slži na čast (inače, u poštenom svetu to bi se nazvalo pravim imenom: besramna lagarija!)
Kurs polako, ali sigurno, ide gore, struja poskupljuje, gorivo poskupljuje, mnoge stvari poskupljuju - poskupeće i materijal za ladju.
Zato - ne gubite vreme!
sharke:
Uplatio,i ako može Kapetan da me ispravi u onom spisku,nije Sahrke nego Sharke, :good: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju