Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Prva Humanitarna akcija MOJA LADJA CAMAC
zorter:
Nemojte me pogrešno razumeti. Ne "zakeram", već me je Zoki zamolio da mu dostavim neku moju viziju izgleda čamca, da bi ga on mogao što više približiti mojim potrebama i željama. A on će uraditi kako bude mogao i kako sredstva budu dozvoljavala.
:good: :drinks:
A šampanjac otvaramo (samo flašu piva lupamo o pramac) kad ga budem preuzimao.
Slobodno dajte sugestije na ime čamca, budućeg brodića. :good:
busa2:
Zorter posto se sa radom camca pocinje 1 aprila dotle imas vremena da se izjasnis u mojoj radnji sta ti treba da ja nebih nesto zabrljao vidi tamo sta se vec od opreme pojavilo na postovima pa se popisi . Mozes to staviti i na post ili pp ali ti je bolje da dodjes u radnju i sam gledas i biras ono sta tebi treba i odgovara.
busa2:
nisi u obavezi da zuris - merači lagano.
zorter:
--- Citat: busa2 25, 02, 2010, 18:40:31 posle podne ---Zorter posto se sa radom camca pocinje 1 aprila dotle imas vremena da se izjasnis u mojoj radnji sta ti treba da ja nebih nesto zabrljao vidi tamo sta se vec od opreme pojavilo na postovima pa se popisi . Mozes to staviti i na post ili pp ali ti je bolje da dodjes u radnju i sam gledas i biras ono sta tebi treba i odgovara.
--- Kraj citata ---
Busa, nigde ne žurimo. Znači imamo dovoljno vremena da sve obavimo, da se ne bi nešto bezpotrebno dupliralo. Pozzzzz :good: :drinks:
toske66:
Ljudi akcija je fenomenalna i bas sam se odusevio :good:Racunajte i na moj skromni doprinos od 10 evrica. Ovo me podseti na pocetak devedesetih kada smo imali onu lepu ideju da udruzivanjem sredstava dodjemo do novih kola to jest Jugica.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju