E, ovako treba... > Plovila

projekat linssen

<< < (6/16) > >>

STG:
Mislim da je to jedina stvar na koju necete dobiti garanciju!

zoki novus:

--- Citat: Dule  18, 02, 2010, 22:47:36 posle podne ---I da vam kažem, te dve kopije idu odlično. Mislim da idu oko 20 km na sat. Ili blizu toga.

--- Kraj citata ---
meni se ljcno uopste nesvida kako idu guraju vodu za medalju

busa2:
deda nemam nameru da pametujem ali to je konopac bez obzira od kakvog materijala radjen ima sigurno garanciju na vreme ali ne i na mehanicke uticaje.
igrom slucaja sam skoro proveravao neke kanape za nekog jedrilicara kod zabara i kazu ljudi na vremenske uslove ima kanapa sa garancijom i do 25god (cena ja se zgrazavao)ali ako ima mehanickih ostecenja nema garancije (tada sam se smejao).to je po principu ako prezivis bice ti dobro. a brod je stvarno lep!

busa2:
izvini mali od palube ali delim misljenje sa duletom.Sobzirom da je ovo druzenje prosvetli nas.Stvarno mi je nejasno poredjenje.

busa2:
ma druze to su jahtetine nema veze sa nama smrtnicima.Cure mi bale...itd Linsen je varijanta ako nekog opali neko nasledstvo.Nadam se da sam dao izjavu za 99% forumasa posto sam pregledao dosta materijala.nikakva losa namera zaista ali ovo je nebo i zemlja za poredjenje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju