E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...

Elektro Motori na nasim plovilima

<< < (31/43) > >>

Kapetan:

--- Citat: marke  24, 03, 2010, 15:44:44 posle podne ---84.7CFM = 239.8 litara u minuti

--- Kraj citata ---

pa onda nije strasno, deset tih malih zatvoren sistem poklopcem i bice ok... ili jedan ozbiljan... ja preferiram ove male posto im je potrosnja zanemarljva idu ispod 1 Wata !!!

zorter:
Samo napred. :good: :good: :good: :drinks:

KNINDZA:

ili

http://www.tcdesign.co.nz/bt_701.htm

Профа:

--- Citat: Dule  26, 03, 2010, 03:25:35 pre podne ---Motori s mukom izvadjeni. Morali smo da pravimo kran na metalnom čamcu jer se sve radilo na vodi. Izvlačenje Azimuta je mukotrpnije i rizičnije. Na sreću sve je proteklo bez incidenta. Na par mesta je oguljena farba ali prostor je sada oslobodjen. Sutra detaljno pranje od ostataka dizelaša pa onda polako ugradnja elektromotora. Naravno, prvo idu nosači vanbrodskih motora kako bih testirao koja snaga je dovoljna za solidnu plovidbu. Idu dva vanbrodska po 50 HP mada mislim da će i jedan biti dovoljan. Kada to završim sledi postavljanje nosača za baterije i izrada instalacije. Mislim da ću do kraja aprila završiti kompletan posao. :)
Prvi korak je napravljen. A to je najvažnje.

--- Kraj citata ---

Дуле,има ли наставка ове приче?

poljo:
Definitivno me interesuje kraj ovog ambicioznog projekta ....Gos'n Dule da li bi nas informisali o napretku ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju