Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
kapetan
zorter:
Kep, CESTITAM. :good: :good: :good:
oblak:
--- Citat: Kapetan 11, 12, 2011, 17:23:35 posle podne ---to izgleda sasvim zanimljivo , znaci ima mesta za spavanje ?
daj neki link ako imas da pogledam
--- Kraj citata ---
Mislim da nema na netu, to je neki Houseboat "Vega". Imam samo na papiru..Fotokopiracu ti
Pera GARMIN:
Kap,
ajd na katamaran:
http://www.bruceroberts.com/public/HTML/descriptions/cat35_description.htm
poljo:
Druze , nedaj se provocirati . Prezalio si i krupnije stvari . Nek ide "Che" sa srecom odradio je svoje . Mislim da je Dusan potpuno u pravu da ti treba gotov brod ali ...kad smo prokleti pa volimo da petljamo i ono sto ne razumijemo . Dakle , moje misljenje, ako ima svrhe reci ga . Housboat !!!! Treba ti prostora za te junake sto si rodio . Prst na celo i odluci ...sam ! Uz malo surfanja preljepih nadgradnji za korito kakvo si se odlucijo ces lako naci . Pogledaj , ako te ne mrzi negdje na portalu "na vodi" ima kako izgleda "Seva II" . Taj brod ima savrseno korito za rijecnu upotrebu (bar ja tako mislim) . Morska varijanta ...bice , polako , mlad si jbg. Katamaransko korito , mozda najbolja varijanta . Znam da je skupa marina za tu sirinu ali ...ajd nemoj da zezas , nije to bas toliko skupo zar ne ?
Kapetan:
poljo slazem se u potpunosti , do juc esam placao jedrilica 2,5 che 2,5 zeka 2 metra znaci 7 metara marine ... tako da me marina ne brine toliko samo me brine brzina ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju