Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

kapetan

<< < (13/29) > >>

broker975fx:
Ja juče vidim izlazi Če - mašem mašem a ekipa ništa. Nek je sa srećom kapetane sada je mnogo lakše kupiti nekogo prodati. Svaka prodaja je uspeh  :hi:

HOGAR:
Koincidencija,sinoc bi film o Gevari,a ovaj vodeni ode u legendu,jesi ga prodao,cestitam,al,malo ti se steglo srce,priznaj  :smile:

budens72:
Kap, sad polako,... bez žurbe...zima ide.... ponuda je dobra,cene pale....novaca nema - pravo vreme za kupovinu  :good:

Kapetan:

--- Citat: HOGAR  11, 12, 2011, 11:49:11 pre podne ---Koincidencija,sinoc bi film o Gevari,a ovaj vodeni ode u legendu,jesi ga prodao,cestitam,al,malo ti se steglo srce,priznaj  :smile:

--- Kraj citata ---

e dusmanine gori si od stakloresca.... on me juce 5 puta zvao da pita da li placem ..a da je lako nije , vrate se mnoga secanja, kad sam vikao napustaj brod i zamalo da skocim u govnaru, kad sam na srednjim vodama parkirao kao na trotoaru, kad sam banetovu zrnu nabo na topolu ko raznjic i mnog druge dogodovstine .... ili kad mi pripucase rumuni u klisuri a ja ne mogu da uzvratim vatru, il kad sam se usidro 100 metara od obale da spavam pa razvukao 100 metara konopac jer me bilo strah da sidro ne popusti, il kad sam sam jurio chea po Ramu resio da ide bez mene....

eh ima toga...

al zadnjih godinu dana ga gledam i srce mi se cepa sto ne mogu sa familojom da prespavam na njemu jer je mali, i reko ajd polako ... 6 meseci dok samskupio snage da dam oglas , pa od moment dok je kupac rekao ok prodje jos mesec i kusur...

Kapetan:
i juce na svu muku , che koji je palio na pola kanapa nece da upali ... reko ne ide se ni njemu ... al posle upali i ode ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju