Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
kapetan
Kapetan:
kako god da okrenem treba mi konfor za familiju ... za pravi brod koji ce sve to imati trenutno nemam lovu , znaci houseboat ili katamaran... sve ostalo bi bilo prica do pola...
ovo je jedna od ideja za katamaranski tip housebota,
ali drugacija je ideja ako idem recimo na klasican deplasmanski trup sirine 3 metra ...
poljo:
Ajd ponovo ... Pali auto i dodji kod nas . Prvo da vidis kako izgleda to sto si nacrtao (slicno) na vodi i koliki je to prostor . 8x3 nema sanse da te opsluzi . Dalje , da pogledas ono sto je neko ocjeni nestabilnim a probao nije ... kosta oko 9 000 E . trece u povratku svratis do Gige i sacnes pravi cat , pa onda odlucis . Dva motorcica po ,,,nekoliko i jarbol sa sve jedrima pa biraj kako bi da vozis . Volis da jedris, treba ti puno prostora , hoces i brzo da ides uz vodu a nije bas da bi da das 100000E e, druze , samo je jedno rijesenje . Prst na celo i eto tebi rjesenja .
broker975fx:
Il da otkupis od Gige poluzavresen brod - Sta bi sa njegovim brodom nije valjda da stoji a verovatno je tako
poljo:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,2665.0.html
Jel treba bolje i ljepse ...
HOGAR:
Poljo,Poljo,jel ti pomazes Kapetanu,il mu pomazes da ga strefi srcka :lol:.Meni dopada najvise ta kombinacija,ali mnooogo kosta,pa i polovna.Imao sam prilike da se baskarim u salonu jednog Benetoua od 12,5m,pazi,salon 6puta6meteri,visina2,1m :preved:.Ako Kapetan hoce da pravi,po meni kombinacija katamaranski plovci V trupa,pa nadogradnja koja njega zadovoljava,i familiju.Nadogradnja je tu najmanja stavka,a plus je sto moze da radi u vinkl,dakle brze i jevtinije.Druga i treca pogodnost su brzina i potrosnja,ako uradi plovke kakve sam ja hteo,a ne pontone.Onda bi se svi okretali za njim na vodi i to posmatrajuci njegove dve krme kako se udaljuju na horizontu,a posmatraci ne mogu da ga stignu[osim par brodova cenjenih forumasa sa ozbiljnim koritima i motorima] :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju