E, ovako treba... > Plovila
camac za pecanje sa motorom 15 - 25 konja
dzoni:
inace je i Neltu i Narvalu sajt nesto knorio
za Dunasa sam zvao premix, kazu da je ovo cena za novi model cije slike ne postoje na sajtu....
bigfut ima opciju za konzolu, na sajtu je cenovnik (prevelik je za atachment)
http://www.motonautikaelko.co.rs/
Darkobp:
Ovom uporedjivanje i ovoj temi nema kraja,jedni će vikati uzmi ovaj drugi uzmi onaj taj je najbolji treći taj je najbolji...i tako do nedogled...
Ovaj izbor isključivo zavisi od tvojih zelja jer razlika u tim čamcima je isljučivo stvar kompromisa prizvođača,ovaj je uži,duži,lakši,brži al nestabilniji onaj drugi je opet kontra od ovog ili za iste performase traži jači motor... i tako u nedogled
Sve je stvar tvog ukusa,svrhe u koje ćeš ga koristiti i naravno financiske moci i najbolje je da odlučiš sam jer će ovo biti samo jos jedna tema sa četvorocifrenim brojem odgovora :aikido: :taunt:
mossi:
Stvar je ukusa ali i REALNE pomoći ako se tako može reći.
Meni se od ponuđenih najviše sviđa Komander 18, zato što ima korito kako sam približno i ja želeo.
Širinu i raspored opet sličnu mom čamcu. Dužina.. he he ista. tj čista slučajnost.
Daklem prošle godine sam sklepao OVO:
Slike su već viđene mnogo puta.. ali priča i iskustvo su sledeće.
Nijedan Tajmen ne može što i ovaj čamac, tj koliko para toliko muzike.
Ovo moje čudo/čedo, me je izašlo oko 2500e. Bez dodatne opreme!
Motor je 25hp 4 takta.
Kad sam bez tende i sa dvojicom idem oko 41-43km/h.
Potrošnja za moje pojmove extra, do 7L na h. To je OK.
Ali svako opterećenje preko toga ... 25hp ne može da gura kako treba.
Ove zime potrošio sam dodatnih xx sati da skontam, a šta bito trebalo da se vratim na 40km/h ali ovog puta pod punim opterećenjem sve zajedno sa tendom.
Na žalost stvar je dosta pesimistična.. 40hp pokriva 95% situacija, a 100% tek 50hp!
Cene motora, taksi i potrošnje ne vredi ni pominjati.
Vraćamo se na optimizaciju tende i tereta, te ostajemo na 25hp.
Pozdrav i puno sreće u izboru čamca!
:drinks:
dzoni:
ma moja ideja je bila da korisnici ovih camaca kazu o njihovim prednostima i manama, a kapiram da se dosta ljudi interesuje za slicnu varijantu
mossi:
Ideja je jedno, iskustvo drugo.
A principi (teorija i praksa o plovnosti) nešto sasvim treće.
Naravno da treba da vlasnici ponudjenih čamaca pohvale ili pokude svoj izbor.
Ali dok se svi oni ne jave... puno će vode proteći, a neće baš ni svi istinu kazati!
Tako da će biti po onoj: Use i u svoje kljuse.
Zato ipak malo bolje prostudiraj principe, budžet i ono što imaš u opisu tekstova, pa makar kakvi oni bili!
:drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju