E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje i priprema poliesterkog camca

<< < (2/7) > >>

SALE NB:
Ma samo navali! Saveta nikad dosta  :taunt: :)

Dule HU:
Ma O.K. Sale nego jedna sitan savet (ako ne zameraš) na odabir biminia  za tebe, pošto vidim da si se raspitivao u Grosu, a njihove cene su otprilike kao u katalogu MOTOMARINE, mala je razlika u ceni a mislim da ti je bolja varijanta 3265057 (oko 100 eura) jer je čvršći, naravno dodatno se učrsti kad mu se dodaju i dve ukosne šipke dužine 40 cm. A bolji je i zbog manjeg otpora vetra pa ćeš eventualno moći da ga voziš otvorenog malo brže nego ove obične biminie.
Još jedna stvar za kupovinu u Grosu, poruči malo ranije jer to kod njih zna da potraje (nemaju na stanju takve stvari).

SALE NB:

--- Citat: Dule Hy  12, 02, 2009, 14:18:44 posle podne ---Ma O.K. Sale nego jedna sitan savet (ako ne zameraš) na odabir biminia  za tebe, pošto vidim da si se raspitivao u Grosu, a njihove cene su otprilike kao u katalogu MOTOMARINE, mala je razlika u ceni a mislim da ti je bolja varijanta 3265057 (oko 100 eura) jer je čvršći, naravno dodatno se učrsti kad mu se dodaju i dve ukosne šipke dužine 40 cm. A bolji je i zbog manjeg otpora vetra pa ćeš eventualno moći da ga voziš otvorenog malo brže nego ove obične biminie.
Još jedna stvar za kupovinu u Grosu, poruči malo ranije jer to kod njih zna da potraje (nemaju na stanju takve stvari).

--- Kraj citata ---

Da, da , na tu tendu sam i mislio, samo u širini 150cm šifra 3265055
Ova druga varijanta bez srednje potpore usporava, pravi buku, itd. To nije za gliser, to je eventualno za neko sporije plovilo.

fisherman:

--- Citat: Dule Hy  12, 02, 2009, 14:18:44 posle podne ---Ma O.K. Sale nego jedna sitan savet (ako ne zameraš) na odabir biminia  za tebe, pošto vidim da si se raspitivao u Grosu, a njihove cene su otprilike kao u katalogu MOTOMARINE, mala je razlika u ceni a mislim da ti je bolja varijanta 3265057 (oko 100 eura) jer je čvršći, naravno dodatno se učrsti kad mu se dodaju i dve ukosne šipke dužine 40 cm. A bolji je i zbog manjeg otpora vetra pa ćeš eventualno moći da ga voziš otvorenog malo brže nego ove obične biminie.

--- Kraj citata ---

3265057 Je super bimini,da ja bih vozio sa otvorenim!!! moram tacno da premerim razmak izmedju za postavljanje..... Ako neko ga ima nek se javi da bas uzivo pogledam i vidim jel odgovara mom camcu....
Ali to cu pooslednje staviti....
Sad ide smirgla smirgla smirgla.... Ovo plavo na njemu su nalepnice......
Hvala svima na savetima...
e da nezaboravim.... Farba kad se uzzima, sta mislite koliko setova je potrebno..... Camac je duzine 4.5m, sirine oko 1.7 http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,282.0.html
Uzimam kao sto rekoh hempel, sve cu u belu boju....

SALE NB:
Da li ćeš farbati i unutrašnjost čamca ili samo trup izvana?

Što se tende tiče, ove tipske se prave u 3 širine 150, 170, 200cm. Znači verovatno jedna od ove 2 prve...
Prvo kupi samo prajmer i prođi barem 2 ruke. Za trup izvana bi morao proći sa 4 kantice, ali....
Po utrošku prajmera onda kupuj i farbu.

Zaboravih, prvo poskidaj sve bitve, alke, ma sve što je na šraf i može da se skine! To olakša stvari posle....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju