E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje i priprema poliesterkog camca

<< < (6/7) > >>

giganova:
Svaka cast,sad na uzivanje. :good:

SALE NB:
Bruuuka!  :good: :good: :good: :smile:

zorter:
Sve je extra. :good: :good: Bravo.

Jedino mi bodu oci ona dva srafa na zadnjoj dasci ispod nosaca motora, skrati ih i onda ce bude EXCELLENCE. :yahoo:

fisherman:
Hvala ljudi....
Po svemu sudeci mozete videti da je camac fakticki ovde napravljen :) uz savete svih vas .
Posebno zelim da se zahvalim SALETU NB od koga sam ukrao najvise saveta dok je on sredjivao camac.

Negde je sale napisao da ga smatra clanom porodice... potpuno se slazem!

Sam znam koliko smo truda i rada ulozili... Giga tebi skidam kapu na poduhvatu i posalji mi p.m. znas vec sto....

@ zorter pa necu da ih skidam, jer ako budem menjao motor mozda budu odgovarali nekom sledecem motoru, a i ovako su u vodi i nevide se....

P.s. Ja sam ga u savu vozio bez sedista i tapacirunga koji su danas tek gotovi.... ja se spremao za protest :)

I zaista bih voleo kad me neko vidi na reci slobodno nek pridje da se upoznamo.... Ja sam najvise relacija ostruznica -obrenovac , gde imam splav :)

Veliki pozdrav

SALE NB:
Kako si ga odradio, kad krenem u sledeći projekat, dolazim ja kod tebe po savet!  :good:

Kad te vidimo na reci, prići ćemo, samo okači zastavicu!!! :taunt:  :drinks:

P.S. Marina i ja smo krenuli da mu stavljamo neke linije i trakice, ali sad nakon ovoga tvog, počeli smo da tražimo neki zgodan tribal! :scare: :dance1:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju