Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav svima

(1/4) > >>

Dedi:
Kao sto je i red da se predstavim.Zovem se Radoslav Joanovic-Dedi.Penzioner sam iz Beograda i nakon puno godina ponovo se vracam na vodu.Do prosle godine sredjivao sam vikendicu u Ivanovu a sada imam i novi limeni camac tipa smederevac.Pravili smo ga komsija u Ivanovu limarija i ja drvenarija.Jos ove godine zadovoljavace moje potrebe a od iduce nadam se nekom brodicu.Dosta fotografija napravio sam sa camca ali na moje naj vece iznenadjenje prakticno nemam fotke samog camca.Ima vremena nadoknadicu.

Kapetan:
dedi dobrodosao ! :)
bavis se fotografijom profesionalno ili amaterski ?

kakva je sada situacija u ivanovu ? cuo sam da je riba skoro sva izlovljena ?

Vlada 69:
Dobrodosao  :drinks:

Koliko mogu da vidim sa ove slike,mogu samo da cestitam za drvene radove na smederevcu.Dobijen je komfor,upotrebljivost i "toplina" drveta.Svaka cast  :good:

Dedi:
Hvala na pohvali sto se drveta tice. Bilo je lepih komada stuka jesenas u rukavcu.Inace osim babuske lose je.Izgleda da je Dunav naneo toliko peska na ulaz u rukavac da je napravio navodno zid visine od oko 5-6 metar pa riba ne ulazi.Fotografijom se bavim amaterski.Ceo zivot drugovao sam sa kamerom.Bio sam slobodnjak a posle na RTS radio kao snimatelj i kamerman

Kapetan:

--- Citat: Dedi  10, 02, 2010, 13:39:35 posle podne ---Fotografijom se bavim amaterski.Ceo zivot drugovao sam sa kamerom.Bio sam slobodnjak a posle na RTS radio kao snimatelj i kamerman

--- Kraj citata ---

vidim ja po slici da nije bas amaterski :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju