E, ovako treba... > Restauracije
PASARA-REPARACIJA,NADOGRADNJA,PRODUZAVANJE..
STG:
Stvarno svaka cast,da je bolje...
Nego,znaci li ovo da ako se dobro uklone ti mehurici(osmoza)i dobro zafarba ipak ima nade za plasticno korito?
rade:
Tauruse sretan ti rodjendan :drinks: i cudo da si resio da prodas brodic posle toliko rada na njemu.
taurus021:
Hvala na cestitki za rodjendan,a sto se tice prodaje imam ponudu za veci brodic i vrlo primamljivu,zelim to da kupim,ali nije mi lako da se rastanem od Pasare,emocije. :sorry:
gile69:
Taurus 021, pozdrav evo par slika o mojoj pasari.Kako sada izgleda tvoja i da li si jos nesto sredio? k5 114
Arsa:
--- Citat: gile69 26, 02, 2012, 01:33:13 pre podne ---Taurus 021, pozdrav evo par slika o mojoj pasari.Kako sada izgleda tvoja i da li si jos nesto sredio? k5 114
--- Kraj citata ---
Drago mi je da je gile69 poslao ovu poruku pošto bih u protivnom ostao uskraćen za čitanje predivne teme.
Iskreno, ne znam kako mi je ovo u opšte promaklo.
Mogu samo da se pridružim ostalima u iskazivanju divljenja za trud i rezultat istog. hi
Na sajtu je prisutno desetak članova koji su prošli kroz slične avanture. Baš, baš, mali broj njih je imao takvu pomoć i podršku supruge u radu.
Želim Vam sve najbolje.
Za hrabro razmišljanje o katamaranu, parobrodu i što god još... siguran sam da je Vama samo nebo granica. ajstajn
Vidimo se na vodi ili nekom druženju. Pozdrav. 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju