E, ovako treba... > Restauracije

PASARA-REPARACIJA,NADOGRADNJA,PRODUZAVANJE..

<< < (2/20) > >>

Darkobp:
Auuuu to je baš loše stanje :sorry:
Samo druze napravi dobru računicu jer kod ovakvog plovila moras i najmanu sitnicu skidati i rastavljati i ako ne menjati sa novom onda staru dobro reparirati,komade,prozore,gume,sve od spera...a da negovorimo farbu...
Ja sam sličan posao radio pre 7-8god sa sličnim čamcem i izašlo me je da sam mogao za te pare kupiti neki polovan Bayliner+milion sati rada...  Al nezalim,i opet bih to uradio :dance1:
Samo napred sa pričom i sve lepo proprati sa slikama :good:

taurus021:
      Dosao je i prvi lep prolecni dan, dugo cekan, i krenulu sa poslom .Neznajuci u sta se upustamo, da ce ovo biti dugo i toplo leto ,okupano u sopstvenom znoju.
      Pozajmio sam od duga brusilicu od 550W i kupio kruznu smirglu granulacije 100, da bih ocistio korito camca od svih gluposti koje su se nalazile na njemu, i sitnih pukotina koje sam mislio da cu lako popraviti. Na uzasno zaprepascenje pojavile su se ogromne rupe, plastika je bila trula a ja razocaran i zabrinut, neznajuci sta dalje da radim. LJudi uzas, sve ladje su mi potonule. :suicide:

taurus021:
      Hvala na podrsci, vi ste jedini koji ovo mogu da razumu. Da bila je potopljena,ali ja tad to nisam znao, to sam u toku rada otkrio. Iskustvo je iskustvo...
      Propraticu sve sa slikama i pokusati detaljno da objasnom sta sam sve radio i koliko sam para potrosio. Veliku podrsku za sve mi je davala supruga koja je bila svo vreme uz mene i radila krvnicki kao i ja.

Kapetan:

--- Citat: taurus021  09, 02, 2010, 19:48:40 posle podne ---Veliku podrsku za sve mi je davala supruga koja je bila svo vreme uz mene i radila krvnicki kao i ja.

--- Kraj citata ---

njojzi hvala  :good:  salu na stranu ako covek ima pravu osobu pored sebe moze svasta da napravi  :good:

Darkobp:
Sad tek vidoh u drugoj temi da si ti vec završio pasaru,al si me zeznuo :taunt:
Napravio si od babe devojku,svaka čast :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju