Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Zdravo svima !

<< < (2/5) > >>

zorter:
Dobro nam dosao Zole. Jos jedan Zoran na forumu. Tako treba. Lepa ti je jedrilica i svaka cast na kupovini. Verovatno ce biti pitanja oko tehnike i nacina uvoza, prevoza, cena, troskova prevoza za ovakva plovila iz inostranstava.

:good: :drinks:

budens72:
Dobro došao  :drinks:

broker975fx:
Dobro došao :drinks:

Lep brodić, bilo bi lepo da otvoriš novu temu gde bi nam napisao kako si kupio lađu, mislim da bi na taj način svima nama rešio dosta nedoumica oko uvoza i načina kupovine i transporta.
Pozdrav :good:

LSI:
Zole, dobro došli.
Jedrilica Vam je veoma lepa, a meni je posebno interesantna.
Ja sam nedavno kupio jedan čamac sa kabinom koja je niska i dugo sam razmišljao kako da je izmenim i nedavno sam u glavi iskristalisao jednu ideju o kojoj sam razgovarao sa nekoliko ljudi koji su mi rekli da bi to moglo da funkcioniše ali nisu sigurni.

Na slikama Vaše jedrilice vidim da se tog rešenja neko setio pre mene (izgleda da sam izmislio toplu vodu). Naime, i moja ideja je da plafon bude pomičan i da može da se podiže i spušta.
Ostaje da se sada osmisli kako to izvesti na najbolji način

I upravo dok smišljam načine, pojavite se Vi sa slikama jedrilice na kojoj je to neko već uradio - i to izgleda sasvim dobro.

Izuzetno bih voleo kada bih mogao uživo da vidim kako to izgleda i da vidim kako je to sa tehničke strane izvedeno.
Nisam video da ste naveli odakle ste i gde Vam se nalazi jedrilica ali bi mi mnogo značilo kada biste mi dozvolili da je vidim i da vidim kako je to izvedeno.

barbanesa:
Dobro dosao Zoki :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju