Nautika opšta... > EKOLOGIJA

Najvece Djubriste na planeti....

<< < (3/4) > >>

petar_kozic:
Po mom misljenju donekle je i Dule u pravu. Treba da se stvori svest kod dece i da treba da se da primer, ali.....

... vise se slazem sa Kapetanom. Samo uzimaju, na svakom cosku, a onda ajmo narode volonterske akcije da ocistimo grad.

LOPINE !!!

Kapetan:

--- Citat: petar_kozic  05, 06, 2010, 00:43:26 pre podne ---Po mom misljenju donekle je i Dule u pravu. Treba da se stvori svest kod dece i da treba da se da primer, ali.....

--- Kraj citata ---

ako sami ne naucimo decu sigurno ih nece akcije tipa ako ne dodjes imas neopravdani... vaspitanje dece je na nama a ne na drzavi ....

Barba:

--- Citat: Kapetan  05, 06, 2010, 00:10:28 pre podne ---3.000.000 pusaca x 1,5 pakla dnevno x 30 din akciza = 1,3 miliona evra DNEVNO samo tu uzmu , e pa za te pare neka pokupe pikavce....

--- Kraj citata ---

Hahaha, ovo mi se svidja, cenim da cu ponoviti ovu recenicu jedno 100 puta do kraja godine.

LSI:
Hajde da stvar postavimo ovako:

Sve ove divlje deponije napravili smo mi, a ne grad i vlada.
Grad i vlada nisu dobro organizovani i nemaju kapacitete da sami očiste to zašta su plaćeni, a što smo mi pobacali.

I šta sada?
Da ostavimo sve kako je i da nastavimo da bacamo?
Samo to ne! :nono:

Dakle, hajde da bar jednom svi zajedno pokupimo bar malo onog što smo svi zajedno pobacali.
Hajde da tako damo primer deci, pa da onda iz dana u dan nastavimo da vaspitavamo decu kako da više ne bacaju, već da čuvaju.

I da još nešto - Kapetane, ako prestanete da puštite to će biti 1,5 pakla dnevno manje, a to znači 450 din manje za akcizu što je oko 135 evrića manje državi ali i manje prljanja. :download:

"Eto rešenja!" - što bi rekao pokojn Zoran Radmilović.
(Uh, što sam pametan!) :yahoo:

Kapetan:
neka mi daju tih 1,3 miliona evra nedvno i niko nikada nece morati da cisti nista ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju