Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

druzenje 14. 2. uz kotlic u Zemunu

<< < (9/35) > >>

Kapetan:

--- Citat: Dule Hy  08, 02, 2010, 22:29:07 posle podne ---Ima Kap terasa kod Bore

--- Kraj citata ---

bice im ladno bre ...

LSI:

--- Citat: Kapetan  08, 02, 2010, 22:32:49 posle podne ---
--- Citat: Dule Hy  08, 02, 2010, 22:29:07 posle podne ---Ima Kap terasa kod Bore

--- Kraj citata ---

bice im ladno bre ...

--- Kraj citata ---

Kapetane,  :stop:  Dule Hy je mislio na one druge? Znate, oni što cupkaju po  uglovima oko banaka i sve većeg broja preduzeća.

Kapetan:

--- Citat: LSI  09, 02, 2010, 07:39:22 pre podne ---Kapetane,  :stop:  Dule Hy je mislio na one druge? Znate, oni što cupkaju po  uglovima oko banaka i sve većeg broja preduzeća.

--- Kraj citata ---

tipican primer mobinga.... u zakonu pise da poslodavac MORA da obezbedi jednu prostoriju za pusace... u zgradi u kojoj radim to je moja kancelarija i napredhodnom poslu sam imao iste uslove...

kada otvorim splav ja cu obezbediti prostor za nepusace recimo terasa cist vazduh, voda , pogled ... ma sve uslove ce imaju   :lol: :lol: :lol:

Arsa:
Ma nije važno kakvo će vreme biti. Nama će sigurno bitti fino i bićemo siti. :good:

Kako sam shvatio biće nas , maksimum desetak. Klopa naša, piće kafansko.

P.S. Mogu da priložim kiseli kupus kao meze uz rakijicu. :drinks:

busa2:
sutra ujutro pada definitivan moguci dogovor sa borom odnosno kakva varijanta dolazi u obzir sa njegove strane .A nemoramo na kraju ni da idemo kod bore DAJTE JOS NEKI KONKRETNI PREDLOG i da pokusamo da zadovoljimo siri krug forumasa.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju