Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

druzenje 14. 2. uz kotlic u Zemunu

<< < (34/35) > >>

zoki novus:

--- Citat: busa2  22, 02, 2010, 22:03:00 posle podne ---ma znam nego zezam ,a naravno mora da bude SUBOTA POPODNE samo da na chetu nevidim zorterovo jooooooojjjjj ,srce mi se cepa od kukanja.

--- Kraj citata ---
to izgleda manir u macvi :)

busa2:
ma opustise ovo su bile laganije varijante za upoznavanje kad otopli , pa na obali opalimo:rostilj,tanjiracu i kotlic kako ono kazes joooooooojjjjj ala ce biti veselo u subotu sabajle, neki ce verovatno tu i da zanoce ....?

zorter:
 :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Arsa:

--- Citat: busa2  22, 02, 2010, 22:18:24 posle podne ---ma opustise ovo su bile laganije varijante za upoznavanje kad otopli , pa na obali opalimo:rostilj,tanjiracu i kotlic kako ono kazes joooooooojjjjj ala ce biti veselo u subotu sabajle, neki ce verovatno tu i da zanoce ....?

--- Kraj citata ---

Bogami, pojedinci planiraju višednevne boravke na raznim lokacijama. :on_the_quiet:

Kapetan:

--- Citat: Arsa  25, 02, 2010, 00:01:05 pre podne ---Bogami, pojedinci planiraju višednevne boravke na raznim lokacijama. :on_the_quiet:

--- Kraj citata ---

nije ni to lose , ali ove godine tesko za mene :( zena treba da se porodi krajem maja pa cu vise morati da sam kuci  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju