Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
druzenje 14. 2. uz kotlic u Zemunu
Dule HU:
Ja koliko se sećam gornji dom odnono u društvu za stolom do šanka niko nije pušio, tako da nepušačima niko direktno nije duvao dim u lice e sad što u kafani nismo bili sami odnosno i drugi gosti su poušači šta ćemo. Meni je samo krivo što se svako naše druženje i prepričavanje istog završi pričom o pušenju i NE pušenju.
Nemojmo više o tome molim vas, ako ikako može.
Dule HU:
U pravu je čovek , izvini Roberto opet deda zaj...
Kapetan:
kao sto znate lista za obavestavanje sa vestima sa portala radi savrseno :good:
videcu da uradimo i jednu listu za obavestavanje oko okupljanja, nemojte zaboraviti da imamo izmedju 100 i 200 poruka dnevno i da je jako tesko pratiti sve teme... tako da cemo od sada praktikovati slanje mailova o obavestenjima to je jedini nacin da ljudi budu obavesteni... :good:
busa2:
lepo,... nego da se vratimo mi temi. Mezija i ja smo u velikom problemu >sto srbi kazu ima da nas ureknu.Imacemo tremu ubuduce.
druzenje je bilo super,na leto ce biti jos bolje.
Zoki (kacintata) radi ozbiljnu stvar ,za svako postovanje, pred njim tek stoje graditeljski dani puni izazova.NEKA NEMENJA STAV PREMA SVEMU OVOM KAKO JE POCEO.SRECNO
A vi ostali forumasi spremajte se za novo druzenje negde u prirodi.
Kapetan:
vidi sledcee definitivno mora negde na otvorenom inace ce nam pomru nepusaci :good:
stim da dok je jos uvek hladno treba juriti beogradska ostrva .. mada ona borcanska strana krije par zanimljiv uvala i kanala mozda i o tome razmisliti ... jojkic, ivanovo, vojne baste, crvenka, bela stena donji deo , tamis iza pumpe na uscu ... ima lokacija ... a ko nema brod prebacicemo ga..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju