Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
druzenje 14. 2. uz kotlic u Zemunu
Dule HU:
--- Citat: busa2 07, 02, 2010, 21:32:43 posle podne ---nemojte samo u savu na pecanje izlovicete je.mislim na one novusove DUNAVSKE kapitalce sa slike
--- Kraj citata ---
A ne to su kapitalci sa Đerma
zorter:
Bilo bi fer negde pored vode da mozemo i mi koji nemamo ladje a imamo kola da dodjemo. A i subota bi mi vise odgovarala. :sorry:
busa2:
samo mi je nedelja slobodan dan nemam nista protiv subote ali radim do tri kada da napravim kotlic za koji mi u proseku treba 5 sati rada odnosno vremena .zato sam predlozio nedelju ali ako vecina kaze subota - zatvaram radnju u subotu i stavljam natpis na radnji:
ZOVITE ZORTERA ON JE KONTROLOR A KONTROLOR SE MORA POSTOVATI :dance1: :dance1: :dance1:
SALIM SE ajde vecacemo
stvlada:
--- Citat: zorter 07, 02, 2010, 22:02:35 posle podne ---Bilo bi fer negde pored vode da mozemo i mi koji nemamo ladje a imamo kola da dodjemo. A i subota bi mi vise odgovarala. :sorry:
--- Kraj citata ---
Uvek tebi nesto fali....
zorter:
--- Citat: busa2 07, 02, 2010, 22:14:44 posle podne ---samo mi je nedelja slobodan dan nemam nista protiv subote ali radim do tri kada da napravim kotlic za koji mi u proseku treba 5 sati rada odnosno vremena .zato sam predlozio nedelju ali ako vecina kaze subota - zatvaram radnju u subotu i stavljam natpis na radnji:
ZOVITE ZORTERA ON JE KONTROLOR A KONTROLOR SE MORA POSTOVATI :dance1: :dance1: :dance1:
SALIM SE ajde vecacemo
--- Kraj citata ---
--- Citat: stvlada 07, 02, 2010, 22:21:10 posle podne ---
--- Citat: zorter 07, 02, 2010, 22:02:35 posle podne ---Bilo bi fer negde pored vode da mozemo i mi koji nemamo ladje a imamo kola da dodjemo. A i subota bi mi vise odgovarala. :sorry:
--- Kraj citata ---
Uvek tebi nesto fali....
--- Kraj citata ---
Meni fali ispravan auto i novci za sve moje zelje, ali ih nemaaaaaaa.
Zato busa ne menjaj vreme jer ima i onih koji ne mogu u subotu vec samo nedeljom (Novus na primer). Nije posteno da molim promenu a mozda necu doci. Meni je svejedno, jer ne radim ni subotu ni nedelju, vec mogu duze da ostanem ako sutradan ne radim. Samo uzivajte, bice dana. :good: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju