Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

???: Pozdrav u kuću...

<< < (2/3) > >>

Kapetan:

--- Citat: Barba  14, 01, 2009, 02:31:55 pre podne ---Ja podrzavam sve pozitivne kretnje u smislu kvaliteta, ali mislim da ce ovaj forum biti daleko kvalitetniji, ako se ne odustane od google politike - sve za dzabe. Jedino sto bi moglo da se naplacuje, a sto ne bi urusilo osnovnu ideju, jesu samo eventualni reklamni baneri na homepage-u. Forum na kome nadjes odgovor kako nesto da uradis, ali ne i gde, jer je Admin obrisao kontakt podatke zbog reklame  :this:  je neprimenjiv i sama tema gubi smisao. Ovaj forum je osnovan sa ciljem da se te budalastine prenebregnu. Uostalom vise foruma, vise informacija, nece tu biti rasplinjanja.

--- Kraj citata ---

upravo to i jeste dodjes pitas i dobijes tri telefona i pet cena :) i vratices se opet :)
najgore mi je kada cujem da sajt kosta...  kako mora od necega da se zivi .. verujte mi  ovo su svi troskovi jednog ovakvog sajta

1 registracija je 8 usd za godinu dana
2 hosting je 1000 dinara za godinu dinara
3 ulozen trud i znanje

i to su svi troskovi na ovom sajtu , forum, portal, berza sve je to besplatno.. i onda neko kaze kako to kosta... ma da...  nama je u planu upravo to sto si rekao i ako se skapiramo da jednog dana dignemo pravi e-Nautik-shop dicicemo ako ne i sledece godine dodam 8 usd i 1000 dindzi i milina :) .. nije google lod :)

Kapetan:

--- Citat: Barba  14, 01, 2009, 02:31:55 pre podne --- Jedino sto bi moglo da se naplacuje, a sto ne bi urusilo osnovnu ideju, jesu samo eventualni reklamni baneri na homepage-u.

--- Kraj citata ---

vidi niko nije gadljiv na pare... ali ako imamo 4 proizvodjaca i dva se reklamiraju , garantujem ti da ce druga dvojica da odu sa foruma jer ce se osetiti ugrozeno ... i onda smo dobili to da korisnik foruma koji ne vidi dinar od te reklame izgubi deo informacije (dva proizvodjaca)... e to je sitno-ali-opasno udaljavanje od nase pocetne politike sve besplatno... 

stvlada:
Ne sumnjamo da cete se lepo provesti..:)

ronac:
Putuj igumane i ne misi na manastir. :)

skipper:
Ajd, ako kojim slučajem prolazite pored S.jezera i V.Gradišta, a Vi se javite !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju