E, ovako treba... > Palubna oprema
Krovni otvor-vratanca
Labud 1258:
Da, bilo bi odlicno da iskoristimo tu mobilnost za neko druzenje , joj samo da dodje lepse vreme
:drinks:
namcor:
sad vidim koliko sam imao sreće sa mojim čamcem nije mise svidelo što se prednji prozor otvara ai mi je tip što mi je prodao rekao da je on tražio da mu premiksu urade pednji prozor vrata zbog provetravanja sad kad čujem kako vas dvojica kukate na vrućinu ukabini vidim danije to tako loše rešenje doduše ja sam ga prošle sezone malo vozio kuplen je krajm sezone u početkom oktobra tako da nisam upoznao prednosti što može da se otvori ili po potrebi skine prednji prozor
Vlada 69:
Kada sam prvi put video da ce biti vruce u kabini zvao sam premix da kupim taj prozor sto se otvara i da ga ugradim umesto ovog obicnog.Kazu "ne pravimo vise".Kakvi amateri covece.Pitam da ne pravi neko od privatnika pa ih mozda samo snabdeva,kazu ne.Bilo je nekih saveta tipa idi na otpad pa kupi siber od kadeta te golfa itd.Medjutim to mi se odmah nije svidelo-sve je to budzenje a ja volim moju ladju i ne zelim da od nje pravim nakazu a da pri tom ne znam dali ce to uspeti.Zato sam ovo ugradio i zadovoljan sam.Ali bez obzira na te otvore i krovne i taj tvoj ,veruj mi kad upece zvezda ne pomaze nista drugo osim da se zabijes pod neki vrbak i uzivas u hladovini.
Generalno ,ne razumem Premix.Trebali bi svakako da poboljsaju kvalitet zavrsne obrade koji je jako los,da promene neka teh.resenja na camcima i naravno cene-nisu normalni.T 9 kosta oko 3.200 EUR ?!!Jeste da ga volim ali bre ne vredi on toliko.Mislim da su se malo osilili i da je to samo zbog toga sto u Srbiji ima koliko znam jos jedan proizvodjac (tri princeze) koji pravi slican camac u istoj kategoriji i to je to.
Kapetan:
bio sam svojevremeno u premixu, kupio ih je pre 3 godine svaba... sto se proizvodje tice camci su im u drugom planu ... rade za nemacko trziste sasvim 10te stvari...
Vlada 69:
Pazi kad sam znao.Vidim da u proizvodnom programu rade sto ti kazes kapetane sasvim desete stvari tako da su im camci kao nogom radjeni.Da nije nas koji volimo sve ovo i volimo da se zezamo oko ladja i stalno nesto dogradjujemo,ugradjujemo camci bi nam bili katastrofa (fabricka verzija).
Nego kapetane,cuo sam da su neki majstori za camce otisli iz premixa i sad rade u privatnoj verziji camce iz "istih" kalupa pa nebi bilo lese ako bi mogli da saznamo malo vise o njima i o proizvodnji.Cisto da pomognemo onim ljudima koji hoce slicne camce koji pravi i premix ali verovatno po razumnijim cenama.Bilo bi dobro "iskopati ih"
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju