E, ovako treba... > Tomos

TOMOS motori 4-20 konja .. skoro sve i svja :)

<< < (5/20) > >>

giganova:
OM komentarisao sam stare dvotaktne motore gde je sluh majstora davao najbolje rezultate,znam da motorima novije generacije nemozes ni prici bez dobre opreme za diagnostiku.Ali je problem sto 80% majstora neznaju ni da je koriste.Da nije tako nebi u temi majstori bilo onoliko negativnih primera.
Ja licno,(znaci moj stav) jos uvek verujem starim majstorima,kojih je nazalost sve manje, nego tipovima koji pokusavaju da me fasciniraju prikacinjanjem lap topa na moju pentu i kao nesto tipkaju po tastaturi.

Outboard Master:
dobro razumeo sam tebe, ali stari majstor moze opraviti stari motor pogotovo tomose ( vazdusno hladjene ) to ok , a sve manje ljudi ima sa starim motorima. koliko ja vidim u srbiji ima dosta problema oko majstora i servisiranja nautickih motora. ali i to ce se promenuti valjda za koji godinu ja mislim , kad sve polako ide na bolje :yahoo: :diablo:

giganova:
E ja neverujem mislim da ce sve vise biti kako se ko snadje.Vidis da u celoj Srbiji nemozemo pohvaliti javno vise od tri majstora a i ta tri su bar nekog zajebala.

peconi:
A da li si probao da odvrnes onaj veliki niklovani sraf koji se nalazi ispod motora na samoj cizmi

budens72:
Roberto_s to je normalno,T4 ima vazdušno hlađenje,a vodom se hladi cev auspuha i osovina...Pošto elisa tera vodu u cev za hlađenje,čim daš malo više gasa tako će i voda brže prolaziti kroz cev...Ali uvek će biti topla.Kad skineš kapu motora,na auspuhu ima jedna tanka cevčica,ako možeš da držiš prst na njoj a nije vrela onda je sve ok

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju